Zo schakel je de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max uit

Voor degenen die net de nieuwe iPhone hebben, wilt u misschien weten hoe u de uitschakeling in de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max uitschakelen. Echter, als genomen uit de context, veel iPhone-gebruikers zullen in paniek raken, denken dat ze niet langer in staat zullen zijn om uit te schakelen hun iPhone. Blijf lezen om alternatieven te ontdekken.

 

Zo schakel je de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max uit

Is de vergrendelingsknop op het iPhone-slot mislukt? Volg de onderstaande stappen voor meer informatie over het uitschakelen van de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Het instellingenmenu openen vanaf het startscherm
Toegankelijkheidsopties tikken onder de opties voor het tabblad Algemeen
Onder toegankelijkheidsopties vindt u een Functie voor assistive touch
Tik op assistive touch om het op te zetten
Klik op de knop die op het scherm wordt weergegeven
U wordt gevraagd op het apparaat te tikken
Tik en druk enkele seconden op het vergrendelingsscherm van de iPhone
Het uit-uit-dialoogvenster moet naar het einde schuiven

 

De bovenstaande stappen moeten u van de uit-uit-status kunnen halen wanneer de vergrendelknop niet meer functioneert. Dit is een tijdelijke oplossing. Neem daarom contact op met een expert om de aan/uit-knop te repareren. Echter, voordat u verder gaat, kan nog een stap u helpen.

Het zou de iPhone batterij die is dood en dus de belangrijke knop werkt niet meer. Gebruik daarom alleen de hierboven geïllustreerde optie als er geen andere optie is. Nadat je bovenstaande stappen hebt gevolgd, moet je weten hoe je de stroom uitschakelt in de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *