Zaklamp uitschakelen op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Als u de iPhone 11 Pro, iPhone 11 en iPhone Pro Max gebruikt en u wilt de zaklamp AAN of UIT zetten, dan vereist de procedure vergelijkbare stappen. Als u niet bekend bent met de functie iPhone Flashlight, hoeft u zich geen zorgen te maken, want we zullen er later op terugkomen.

Voor onze volgende stap, als dit de eerste keer is, leer je over de zaklamp op je iPhone; verwacht niet dat dit een LED Maglight-effect is. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe u de zaklamp op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max uitschakelt.

Apple-gebruikers noemen de Flashlight-functie een widget, en het is volgens de ontwikkelaars een veelgebruikte widget. Dit is in feite de reden waarom het een van de andere functies is die worden vermeld in het Apple Control Center dat kan worden bekeken wanneer u op het startscherm van beneden naar boven op het scherm veegt.

Zaklamp uitschakelen op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

De zaklamp-widget wordt gewoonlijk de zaklamp genoemd en is te herkennen aan de benedenhoek van de instellingenweergave. De zaklamp is een speciaal pictogram en lijkt op de andere snelle toegangsopdrachten, met de mogelijkheid om met één tik te openen.

Een enkele tik is alles wat je nodig hebt om de zaklamp op je iPhone 11 Pro, iPhone 11 en iPhone Pro Max in of uit te schakelen. Met een tweede tik gaat de zaklamp uit. Dit is supereenvoudig en gemakkelijk, en als je doorgaat en dit uitprobeert, zou het moeten werken.

Nu moet u weten hoe u de zaklamp op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max uitschakelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *