Zaklamp inschakelen met iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Toen de zaklampfunctie voor het eerst op de smartphone werd geïntroduceerd, was dit een van de coolste functies. Tegenwoordig verwachten gebruikers dat de smartphone wordt geleverd met de ingebouwde functie. Daarom is het een van de functies die het vaakst worden gebruikt en er zijn geen installaties nodig om te functioneren. Voor andere mensen, installatie van een applicatie van derden die wordt ondersteund door iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro en de iPhone 11, niet wetende dat deze functie oorspronkelijk op de iPhone is geïnstalleerd.

Waarschijnlijk weet je heel goed dat de iPhone is uitgerust met de Flashlight-widget en heb je andere gebruikers horen praten over de Torch-app. Dit is dezelfde applicatie als de zaklamp op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.
Zaklamp inschakelen met iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Weet jij hoe je de Flashlight-widget activeert? Als je dit wilt weten, blijf dan lezen. Vervolgens vindt u vindingrijke informatie over het inschakelen van de ingebouwde zaklamp van iPhone 11, iPhone 11 Pro max en iPhone 11 Pro. Hier zijn de simpele stappen.

 

    Op de iPhone wordt de zaklampfunctie een widget genoemd
    Omdat het een belangrijke functie is, is de zaklamp opgenomen als een snelopdrachtpictogram, meestal te vinden onder snelle instellingen
    Veeg omhoog vanaf de onderkant van het startscherm om de zaklamp te gebruiken
    In de lijst die verschijnt, ziet u het zaklamppictogram
    Tik voor activering op het pictogram en als u het wilt deactiveren, tikt u voor de tweede keer op.

 

De vraag hoe je de iPhone-zaklamp moet gebruiken, is vanaf vandaag achterhaald. U kent de naam al en vooral, hoe u deze kunt in- of uitschakelen. U kunt de applicaties van derden ook downloaden en uitproberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *