Wekker instellen, bewerken en verwijderen op de OnePlus 5/OnePlus 6/OnePlus 6T/OnePlus 7 Pro/OnePlus 7T

Als je de nieuwe OnePlus-smartphone hebt, is het een goed idee om te weten hoe je Alarm gebruiken op OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T. De wekker op One Plus 5, One Plus 6, One Plus 6T en OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T is een geweldig hulpmiddel om u te helpen herinneren aan belangrijke gebeurtenissen, ‘s ochtends wakker worden of als timer gebruiken tijdens het koken.

Wat voor doel je ook wilt gebruiken voor de OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T-wekker, er zijn een heleboel geweldige functies zoals snooze en andere bewerkingen die je op de klok maken om het je een persoonlijk gevoel te geven.

Hieronder leggen we uit hoe je de wekker instelt, bewerkt en verwijdert op OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T. U de widgetfunctie snel op uw telefoon gebruiken om binnen enkele seconden wijzigingen aan te brengen.

 

Alarmen beheren op OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T

U nieuw alarm maken door op Apps > Klok > Maken te tikken. Hieronder staan een paar verschillende instellingen die je aanpassen voor de One Plus 5, One Plus 6, One Plus 6T en OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T wekker:

Tijd: Hiermee u de tijd instellen waarop u het alarm wilt laten afgaan. Zorg ervoor dat u de schakelaar van AM/PM aanpast om het alarm op het juiste moment te laten afgaan.
Alarmreciseren: met deze functie u instellen op welke dagen u het alarm wilt herhalen in plaats van handmatig een alarm te maken voor elke specifieke dag.
Alarmtype: u verschillende manieren inschakelen waarop het alarm afgaat. Dit omvat het hebben van het gewoon trillen, lawaai maken of beide op hetzelfde moment.
Alarmtoon: selecteer het type geluid dat u wilt dat uw alarm maakt.
Alarmvolume: pas de schuifregelaar in deze instelling aan om het volumegeluid te verhogen of te verlagen.
Snooze: Pas deze schakelaar aan om snoozen aan of uit te schakelen. In snooze-instellingen u een INTERVAL van 3, 5, 10, 15 of 30 minuten maken en HERHALEN (1, 2, 3, 5 of 10 keer).
Naam: Bewerk de naam van een alarm, zodat u precies weet wat het is wanneer het afgaat en op het scherm van uw telefoon wordt weergegeven.

 

Snooze-functie instellen op OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T

Als je de Snooze-instellingen op OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 7 Pro wilt inschakelen, onePlus 7T zodra het alarm voor het eerst afgaat. Veeg gewoon op de gele “ZZ” knop. Dan wordt je Snooze-instelling ingesteld.

 

Alarm verwijderen op OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T

Later als u besluit te verwijderen en alarmeren, hoeft u alleen maar naar de alarminstellingen te gaan. Eenmaal hier, tik en houd op het alarm dat moet worden verwijderd. Selecteer vervolgens Verwijderen. Als er een alarm is dat je later wilt stoppen en gebruiken, raak dan gewoon aan op ‘Klok’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *