Ta bort dubbletter av kontakter på OnePlus 5 / OnePlus 6 / OnePlus 6T / OnePlus 7 Pro / OnePlus 7T

För de som äger den nya OnePlus-smarttelefonen är det en bra idé att veta hur man tar bort dubbla kontakter på OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T och OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T. Det är vanligt att användare av misstag importerar kontakter både från ett SIM-kort och från ett e-postkonto för att skapa OnePlus-duplicerade kontakter som kan vara huvudvärk för vissa. Oroa dig inte; det är enkelt att ta bort dubbla kontakter på One Plus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro och OnePlus 7T. Vi har tillhandahållit några instruktioner nedan som hjälper till att slå samman eller ta bort dubbletter av kontakter på One Plus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro och OnePlus 7T.

Om du har OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro eller OnePlus 7T dubbla kontakter finns det en bra förändring, det har hänt eftersom du har synkroniserat flera e-postkonton och sparat kontakter från e-postmeddelandet till din telefon. Du behöver inte ta bort varje enskild kontakt manuellt. Allt du behöver göra är att slå ihop dessa kontakter.

 

Ta bort dubbletter av kontakter på OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro och OnePlus 7T

Utan att använda en dator har du möjlighet att radera eller slå samman dubbletter av kontakter på OnePlus 5. Det finns stegen för att ta bort dubbletter av kontakter på OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro och OnePlus 7T:

  Slå på telefonen.
  Öppna appen Kontakter.
  Leta reda på önskan att slå samman.
  Välj den första kontakten du vill slå samman.
  Hitta där det står Ansluten via. Tryck på den länkikonen.
  Tryck på Länk en annan kontakt.
  Välj de kontakter du vill länka och gå sedan tillbaka.

 

Rensa upp OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro och OnePlus 7T-kontakter snabbare

Det fantastiska med One Plus 5, One Plus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro eller OnePlus 7T är att den har en funktion som hjälper dig att snabbt städa upp kontakter utan att behöva ladda ner en app från tredje part. Den här funktionen identifierar liknande kontakter och slås sedan samman för att rensa kontakter på OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T och OnePlus 5.

  Slå på telefonen.
  Öppna appen Kontakter.
  I det övre högra hörnet trycker du på tre menyer.
  Välj på Länka kontakter.

 

När du har tryckt på Länka kontakter kan du visa en lista över hur du vill sortera dessa kontakter. Antingen genom att sortera efter namn, telefonnummer eller e-postadress för att hitta de dubbla kontakterna.

Välj sedan på kontakter för att länka dem. När du väl har valt de som du vill slå samman trycker du på Klar. Därefter har du tagit bort dubbla kontakter på OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T och OnePlus 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *