Samsung Note 8/Note 9/Note 10 Håller Turning OFF – Löst

Jag antar att du var så glad när du fick din Samsung Galaxy Note 8, Note 9 eller Note 10 men helt plötsligt började enheten snubbla av sig själv. Jag vet att det satte dig i ett mycket oroande tillstånd. Det kan verkligen vara en stor börda för dig just nu eftersom du vet att din enhet kan stänga av när som helst utan förvarning. När du märker att din Samsung Galaxy Note-enhet snubblar av och börjar om igen med en Samsung-logotyp utan att du initierar den, kan följande valfria lösning fixa och spara din enhet.

Du kan konsultera en Samsung-tekniker för att fixa det eller få det helt ersätta. Men om Samsung Galaxy Note 8, Not 9 eller Note 10 är fortfarande under den garanti du använde vid köp av den. Det kan spara mycket pengar. Dessutom kan du gå till Samsung site och fråga om Samsung Galaxy Note 8, Note 9 och Note 10 har detta problem med att stänga av.

Några andra faktorer kan orsaka din Samsung Galaxy Note 8, Note 9 och Note 10 att stänga av. Det kan vara så att enhetens batteri har problem så det inte uppfyller den nödvändiga prestandan för enheten. Det kan också vara att enheten har en ny installerad app som gör enheten att stänga av sig själv eller ens en firmware kan utlösa enheten till kraschar. Nedan finns två viktiga sätt att stoppa en Samsung Galaxy Note 8, Note 9 och Note 10 som fortsätter att starta om.

 

En ansökan är ansvarig för de plötsliga omstarter.

Om peradventure det en installerad app som orsakar Samsung Galaxy Note 8, Not 9 och Note 10 att stänga av. Ett säkert sätt att bli av med appen installerad är Felsäkert läge. Det är en metod som gör det möjligt för dig att få tillgång till enheten och säkert avinstallera just den appen och ta bort de buggar som orsakar problemet. Detta bör stoppa han problem med omstart. För att utföra denna process, helt enkelt följa denna process nedan.

Stäng av Samsung Galaxy Note 8, Note 9 eller Note 10-enheten.
Tryck på på/av-knappen för att starta om enheten.
Omedelbart enheten kommer på och det visar Samsung start logotyp, håll volymen tystare knappen.
Håll den intryckt tills telefonen är klar med omstarten
Efter att ha laddat framgångsrikt, kommer ett “Säkert läge” att visas på skärmen

 

Operativsystemet Android gör att Samsung Note 8, Note 9 eller Note 10 fortsätter att starta om

En annan garanti sätt att stoppa Samsung Galaxy Note 8, Note 9 eller Note 10 från att stänga av är att göra en fabriksåterställning. Samsung Galaxy Note 8, Note 9 eller Note 10 kan börja ha ett omstartsproblem om en ny firmwareuppdatering installeras i telefonenheten.

En snabb fabriksåterställning bör kunna åtgärda detta problem. Men om du måste ha enheten för att genomgå en fabriksåterställning, göra förberedelser för att säkerhetskopiera din enhetsfil eftersom i slutet av dagen allt i telefonen enheten kommer att vara helt utplåna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *