Samsung Note 8/Note 9/Note 10 blijft uitschakelen – Opgelost

Ik denk dat je zo blij was toen je je Samsung Galaxy Note 8, Note 9 of Note 10 kreeg, maar ineens begon het apparaat vanzelf af te struikelen. Ik weet dat dat je in een zeer zorgwekkende staat bracht. Dat kan nu echt een grote last voor je zijn, omdat je weet dat je apparaat op elk moment zonder kennisgeving kan worden uitgeschakeld. Wanneer u merkt dat uw Samsung Galaxy Note-apparaat afstruidt en helemaal opnieuw begint met een Samsung-logo zonder dat u het initieert, kan de volgende optionele oplossing uw apparaat repareren en opslaan.

U een Samsung technicus raadplegen om het te repareren of volledig te vervangen. Als de Samsung Galaxy Note 8, Note 9 of Note 10 echter nog onder de garantie valt die u bij de aankoop hebt gebruikt. Dat kan je een hoop geld besparen. Bovendien kun je naar de site van Samsung gaan en vragen of samsung Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10 dit probleem hebben om uit te schakelen.

Sommige andere factoren kunnen ervoor zorgen dat je Samsung Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10 worden uitgeschakeld. Het kan zijn dat de batterij van het apparaat problemen heeft, zodat het niet voldoet aan de vereiste prestaties van het apparaat. Het kan ook zijn dat het apparaat een nieuwe geïnstalleerde app heeft die het apparaat maakt om zichzelf uit te schakelen of zelfs een firmware kan het apparaat tot crashes activeren. Hieronder staan twee belangrijke manieren om een Samsung Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10 te stoppen die blijven herstarten.

 

Een toepassing is verantwoordelijk voor de plotselinge reboots.

Als het een geïnstalleerde app is waardoor de Samsung Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10 worden uitgeschakeld. Een zekere manier om zich te ontdoen van de geïnstalleerde app is veilige modus. Het is een methode waarmee u toegang tot het apparaat te krijgen en veilig verwijderen die bepaalde app en verwijder de bugs die het probleem veroorzaken. Dit moet stoppen met zijn probleem van het opnieuw opstarten. Om dit proces uit te voeren, volg je dit proces hieronder.

 

Schakel het Samsung Galaxy Note 8-, Note 9- of Note 10-apparaat uit.
Druk op de aan/uit-knop om het apparaat opnieuw op te starten.
Onmiddellijk het apparaat komt op en het toont de Samsung start-logo, houd het volume stiller knop.
Houd het ingedrukt totdat de telefoon klaar is met opnieuw opstarten
Na het laden wordt een “Veilige modus” weergegeven op het scherm

 

Het Android-besturingssysteem zorgt ervoor dat de Samsung Note 8, Note 9 of Note 10 blijft herstarten

Een andere garantie manier om te stoppen met de Samsung Galaxy Note 8, Note 9 of Note 10 uit te schakelen is om een fabrieksreset te doen. De Samsung Galaxy Note 8, Note 9 of Note 10 kan beginnen met een reboot probleem als een nieuwe firmware-update is geïnstalleerd in het telefoonapparaat.

Een snelle fabrieksreset moet dit probleem kunnen oplossen. Als u het apparaat echter moet hebben om een fabrieksreset te ondergaan, moet u de voorbereiding maken om een back-up van uw apparaatbestand te maken, omdat aan het eind van de dag alles in het telefoonapparaat volledig wordt weggevaagd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *