Så här visar du batteriprocenten på iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max

För de som just har köpt den nyaste iPhone från Apple kanske du vill veta hur du visar batteriprocent på iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max. Det här är en liten justering som du kan göra på din iPhone som kan göra stor skillnad när du har en begränsad mängd batteritid kvar.

När du gör ändringen för att visa batteriprocent på iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max kan du veta exakt hur mycket batteri som finns kvar istället för att gissa.

Eftersom vi använder vår iPhone hela dagen är det viktigt att veta hur mycket batteri som finns kvar på din iPhone så att du inte blir strandad någonstans med en död iPhone utan batteri. Det bästa sättet att aktivera den här funktionen för att visa batteriprocent på iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max är att få telefonen till "batteriets livslängdsprocent" i Inställningar.

Följ stegen nedan för att lära dig hur du visar batteriprocent på iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max.

 
Så här visar du batteriprocenten på iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max:

  Slå på din iPhone
  Gå till startskärmen
  Tryck på Inställningar
  Välj på Allmänt
  Välj vid användning
  Slå på batteriprocent

 

När du har följt stegen ovan bör du lära dig hur du visar batteriprocent på iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max. Att ha batteriprocenten visas på din iPhone istället för en batterifält gör livet mycket enklare och mindre stressande att veta exakt hur mycket batteri du har kvar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *