Så här stänger du av ficklampan på iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max

Om du använder iPhone 11 Pro, iPhone 11 och iPhone Pro Max och du vill slå på eller stänga av ficklampan kräver proceduren liknande steg. Om du inte känner till iPhone-ficklampans funktion, oroa dig inte eftersom vi kommer dit senare.

Innan nästa steg, om det är första gången, lär du dig om ficklampan på din iPhone; förvänta dig inte att detta är en LED Maglight-effekt. Följ stegen nedan för att lära dig hur man stänger av ficklampan på iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max.

Apple-användare hänvisar till ficklampans funktion som en widget, och det är en vanligt använd widget, enligt utvecklarna. I själva verket är det anledningen till att det är bland de andra funktionerna som listas i Apple Control Center som kan visas när du sveper på startskärmen från botten till toppen, på skärmen.

Så här stänger du av ficklampan på iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max

Ficklampans widget kallas ofta facklan och kan identifieras från det nedre hörnet av inställningsvyn. Ficklampan är en dedikerad ikon och ser ut som de andra kommandona för snabb åtkomst, med möjlighet att nås med bara ett enda tryck.

Bara ett enda tryck är allt du behöver för att slå på eller stänga av ficklampan på din iPhone 11 Pro, iPhone 11 och iPhone Pro Max. Med ett andra tryck slocknar ficklampan. Det här är super enkelt och enkelt, och om du fortsätter och provar detta borde det fungera.

Nu borde du veta hur du stänger av ficklampan på iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *