Så här slår du på ficklampan med iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max

När ficklampans funktion introducerades på smarttelefonen för första gången var det en av de coolaste funktionerna. Idag förväntar sig användare att smarttelefonen kommer med den inbyggda funktionen. Därför är det en av de funktioner som används oftast och kräver inga installationer för att fungera. För andra människor, installation av en tredjepartsapplikation som stöds av iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro och iPhone 11, utan att veta att den här funktionen ursprungligen kommer installerad på iPhone.

Förmodligen vet du mycket väl att iPhone är utrustad med ficklampa-widgeten och har hört andra användare tala om facklappen. Det här är samma applikation som ficklampan på iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max.
Så här slår du på ficklampan med iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max

Vet du hur du aktiverar ficklampans widget? Om du vill veta detta, fortsätt läsa. Nästa gång hittar du resursfull information om hur du slår på den inbyggda ficklampan på iPhone 11, iPhone 11 Pro max och iPhone 11 Pro. Här är de enkla stegen.

 

    På iPhone kallas ficklampans funktion som en widget
    Eftersom det är en viktig funktion ingår ficklampan som en snabbkommandosymbol, vanligtvis under snabbinställningar
    För att använda ficklampan, svep uppåt från startskärmens botten
    Listan som visas kommer du att se ficklampans ikon
    För aktivering, tryck på ikonen, och när du behöver inaktivera, tryck för andra gången.

 

Frågan om hur man använder iPhone-ficklampan är från idag föråldrad. Du är redan medveten om dess namn och viktigast av allt hur du slår på eller av det. Du kan också ladda ner och ge applikationer från tredje part en prövning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *