OnePlus 5/OnePlus 6/OnePlus 6T Problemen met touchscreen (opgelost)

Voor degenen die eigenaar zijn van de OnePlus-telefoon, wilt u misschien weten hoe u sommige OnePlus 5-, OnePlus 6- en OnePlus 6T-problemen met aanraakscherm oplossen. Verschillende mensen hebben melding gemaakt van problemen met het aanraakscherm op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T.

Anderen hebben gezegd dat delen van het scherm niet correct werken, en ze moeten apps verplaatsen naar verschillende gebieden van het scherm en andere besturingselementen gebruiken om de telefoon goed te laten werken zonder problemen.

Kan het een niet-reagerend scherm of het scherm werkt helemaal niet, zullen we uitleggen hoe u deze problemen hieronder oplossen.

 

Redenen voor OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T touch screen werkt niet:

Elke keer in een tijdje tijdens het verzendproces, de telefoon wordt soms ingssed rond die een aantal problemen met het aanraakscherm creëert. Vanwege de buitensporige hobbels, de prestaties van de telefoon is niet perfect alsof het net kwam uit de doos.
Andere keren werkt het aanraakscherm niet op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T vanwege een softwarestoring. One Plus brengt vaak software-updates uit om dit soort problemen op te lossen. Sommige duren langer om vrij te geven dan anderen.

 

Manieren om OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T-touchscreen te repareren werken niet

Complete fabrieksreset

De beste manier om One Plus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T in de fabriek te resetten, is door naar het Meldingscentrum te gaan en Instellingen te openen. Eenmaal hier tik je op Back-up en reset je die onder Gebruiker en Back-up te vinden is. Tik vervolgens op Het resetten van fabrieksgegevens.

Het is belangrijk op te merken dat u alles moet een back-up in geavanceerde om verloren informatie te voorkomen tijdens het resetten proces. Je deze meer gedetailleerde handleiding ook lezen over hoe je OnePlus in de fabriek resetten.

 

Telefooncache wissen

Als de bovenstaande methode niet werkt, u proberen het probleem met aanraakscherm op te lossen door one plus 5-, One Plus 6- en One Plus 6T-cache op te ruimen. Volg de onderstaande stappen voor meer informatie over het wissen van cache op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T. Je deze meer gedetailleerde handleiding ook lezen over hoe je cache op OnePlus wissen.

 

Uw OnePlus uitschakelen
Houd tegelijkertijd de knoppen Volume, Power en Home
Wacht tot de telefoon trilt en het Android-logo
De power-knop loslaten terwijl u de anderen nog één keer vasthoudt
Bladeren om veegcachepartitie te markeren
De aan/uit-knop gebruiken om deze te selecteren
Ga vervolgens naar Ja en druk op de aan/uit-knop om deze te selecteren
Ga nu naar Reboot System Now en druk op De aan/uit-knop om deze te selecteren
De OnePlus 5 wordt opnieuw opgestart en de cache van het systeem wordt gewist

 

Een harde reset voltooien

Je ook een harde reset van de OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T doen. U moet weten dat een harde reset alle apps, instellingen en gegevens van uw telefoon zou wissen. Als je je hier niet prettig bij voelt, kun je een back-up maken van je OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T. De manier om een back-up van de OnePlus 5 is door te gaan naar Instellingen en te tikken op Backup & reset. Je deze meer gedetailleerde handleiding ook lezen over hoe je OnePlus hard resetten.

 

Uw OnePlus uitschakelen
Houd tegelijkertijd de knoppen Volume, Power en Home
Wacht tot de telefoon trilt en het Android-logo
De power-knop loslaten terwijl u de anderen nog één keer vasthoudt
Blader door het menu Herstelmodus om “gegevens wissen / fabrieksreset” te markeren
De aan/uit-knop gebruiken om deze te selecteren
Selecteer nu ‘Ja : verwijder alle gebruikersgegevens’
Selecteer vervolgens optie “reboot systeem nu”.

 

De simkaart verwijderen

U ook proberen om de SIM-kaart te verwijderen om te zien of dat uw probleem oplost. Je moet eerst je smartphone uitschakelen. Haal dan je simkaart eruit en stop hem er weer in. Schakel nu je OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T in om te controleren of het probleem is opgelost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *