Mappen nestelen op iPhone en iPad in iOS 13 / iOS 11 / iOS 12

Het leven met een iPhone of iPad in iOS 11 / iOS 12 / iOS 13 is altijd boeiend, toch? U kunt zoveel verschillende apps en services testen en uitvoeren dat u het op een gegeven moment zelfs moeilijk zult vinden om al uw pictogrammen, widgets en app-snelkoppelingen op te ruimen. Als u de behoefte voelt om uw scherm beter te ordenen en het er minder rommelig uit te laten zien, moet u deze truc leren over het nesten van mappen. Lees de onderstaande instructies en je zult opgelucht zijn dat het helemaal niet ingewikkeld is.

Van alle opties die u tot uw beschikking heeft, hebben we, zoals altijd, de gemakkelijkste gekozen. Hier is hoe u ook kunt beginnen met het nesten van mappen op iPad of iPhone in iOS 13 / iOS 11 / iOS 12 zonder al te veel gedoe:

  Schakel eerst het apparaat in;
  Selecteer vervolgens de map die u op uw scherm in een andere map wilt nesten;
  Versleep het en zet het neer op een lege rij;
  Selecteer vervolgens de map waarnaar u de eerder geselecteerde map wilt verplaatsen;
  Versleep het naar de bovenste rij van het scherm;
  Gebruik nu één vinger om de map die u wilt verplaatsen, aan te raken en vast te houden;
  Gebruik een andere vinger om, zonder die vinger los te laten, meerdere keren achter elkaar op de map te tikken waar u hem naartoe wilt brengen;
  Binnen een paar seconden wordt die map uit de bovenste rij uitgebreid en zie je dat de map die je vasthield automatisch erin is verplaatst.

 

Breng gerust een andere map naar de lege rij en blijf op die map tikken in de bovenste rij. Zie je hoe handig en eenvoudig het is om mappen op iPhone en iPad te nesten in iOS 13 / iOS 11 / iOS 12?
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *