Kompas kalibreren op iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR

We begrijpen dat het tijd kost om een iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR in detail te leren kennen. Daarom kunnen we er alleen maar van uitgaan dat je tot nu toe geen tijd hebt gehad om te ontdekken dat je nieuwe iPhone is uitgerust met een ingebouwde kompas-app. Maar op een gegeven moment zul je het kompas moeten gebruiken en hopelijk zul je, nu je weet dat het er al is, het apparaat sparen om een nieuwe app van een derde partij te krijgen.

We hebben afgesproken dat je geen kompas van een derde partij nodig hebt voordat je het ingebouwde kompas uitprobeert, dus laten we je zien hoe je er aan komt en hoe je het kunt testen. Nog belangrijker is dat we u eraan herinneren dat u het kompas moet kalibreren voordat u op de resultaten kunt vertrouwen.

 

Hier is hoe u de iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR kompas app kunt kalibreren:

Zet het scherm aan;
Start de instellingen;
Open het tabblad Privacy;
Zoek de locatieservices;
Zoek het Kompas item;
Tik er een keer op om het uit te schakelen;
Druk nogmaals op de knop om deze in te schakelen.

 

Lang verhaal kort, deze Aan/Uit-schakelaar is het eigenlijke kalibratieproces. Je doet het een keer en je kunt er zeker van zijn dat de iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR kompas app zal werken zoals het hoort. Voor de lol zou je een app van een derde partij kunnen proberen en hun resultaten vergelijken, maar dat zou betekenen dat je de iPhone moet laden zonder dat het absoluut noodzakelijk is, toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *