Kalibrera automatisk ljusstyrka på Samsung Galaxy S8 Och Galaxy S8 + Plus

Visste du att Samsung Galaxy S8 har en automatisk ljusstyrka funktion för sin display? Med funktionen automatisk ljusstyrka aktiverad kommer enheten att ändra sin bildskärmsljusstyrka beroende på vilken miljö den be ligger i. Om du till exempel är inne kommer skärmen automatiskt att nedtonas. Om du kliver ut i solen kommer Galaxy S8-displayen automatiskt att öka dess ljusstyrka.

Om du ständigt rör dig mellan olika miljöer är funktionen automatisk ljusstyrka ett av de enklaste sätten att hålla din Galaxy S8-skärm tillräckligt ljus för att visa utan att det är för ljust medan du är i mörkare miljöer. Medan funktionen automatisk ljusstyrka vanligtvis fungerar bra, ibland funktionen måste kalibreras så att den fungerar mer effektivt.

Om du märker att din skärm inte är nedtonad när den borde vara, eller om den inte lyser upp tillräckligt medan utanför, måste du följa stegen nedan för att lära dig hur du kalibrerar automatisk ljusstyrka på din Galaxy S8.

 

Kalibrera Automatisk ljusstyrka På Samsung Galaxy S8 Och Galaxy S8 + Plus:

Med automatisk ljusstyrka aktiverad, tejpa din Galaxy S8 och täck de två sensorer som är till vänster och till höger om hörsnäckan.
Detta kommer att lura enheten att tro att du är i ett kolsvart rum.
Därefter stänger du av funktionen för automatisk ljusstyrka genom att få ner statusfältet och flytta ljusstyrkefältet till vänster. Se till att du fortfarande täcker sensorerna!
Därefter aktiverar du funktionen för automatisk ljusstyrka snabbt och inaktiverar den sedan igen. Håll sensorerna täckta.
Därefter tar du din Galaxy S8 till en ljus lampa eller ljus. Sluta täcka ljussensorerna.
Sätt ljusstyrkan på enheten till den maximala inställningen, byt sedan på funktionen automatisk ljusstyrka igen.
Din Galaxy S8 kommer nu att ha haft det auto ljusstyrka sensorer omkalibreras så att de fungerar mer effektivt i mörkt ljus, starkt ljus, och allt däremellan.

 

När du har följt stegen ovan bör du veta hur du kalibrerar automatisk ljusstyrka på Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *