Kalibreer de automatische helderheid op samsung galaxy s8 en Galaxy S8+ Plus

Wist u dat de Samsung Galaxy S8 heeft een automatische helderheid functie voor het scherm? Als de functie voor automatische helderheid is ingeschakeld, wijzigt het apparaat de helderheid van het scherm, afhankelijk van de omgeving waarin het zich bevindt. Als u bijvoorbeeld binnen bent, wordt het scherm automatisch gedimd. Als je buiten in de zon stapt, verhoogt het Galaxy S8-scherm automatisch de helderheid.

Als u voortdurend tussen verschillende omgevingen beweegt, is de functie voor automatische helderheid een van de gemakkelijkste manieren om uw Galaxy S8-scherm helder genoeg te houden om te bekijken zonder dat het te helder is terwijl u zich in donkere omgevingen bevindt. Terwijl de automatische helderheid functie werkt meestal prima, soms de functie moet opnieuw worden gekalibreerd, zodat het efficiënter werkt.

Als u merkt dat uw scherm niet wordt gedimd wanneer het zou moeten zijn, of als het niet genoeg oplicht terwijl u buiten bent, moet u de onderstaande stappen volgen om te leren hoe u de automatische helderheid van uw Galaxy S8 kalibreert.

 

Kalibreren automatische helderheid op Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 + Plus:

Met automatische helderheid ingeschakeld, tape uw Galaxy S8 en bedek de twee sensoren die aan de linkerkant en aan de rechterkant van het oortje.
Dit zal het apparaat laten denken dat je in een pikzwarte kamer.
Schakel vervolgens de functie voor automatische helderheid uit door de statusbalk naar beneden te halen en de helderheidsbalk naar links te verplaatsen. Zorg ervoor dat je nog steeds de sensoren bedekt!
Activeer vervolgens snel de functie voor automatische helderheid en deactiveer deze vervolgens opnieuw. Houd de sensoren bedekt.
Breng je Galaxy S8 vervolgens naar een felle lamp of licht. Stop met het bedekken van de lichtsensoren.
Zet de helderheid op uw apparaat op de maximale instelling en schakel de functie automatische helderheid weer in.
Je Galaxy S8 heeft nu zijn automatische helderheidssensoren opnieuw gekalibreerd, zodat ze efficiënter werken in donker licht, helder licht en alles daartussenin.

 

Nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, moet je weten hoe je de automatische helderheid op Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus kalibreren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *