IPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10 in de fabriek resetten

Heb je ooit gemerkt hoe elke iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10 handleiding voor het oplossen van problemen de oplossing van hoe je de iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/ iPhone X/iPhone 10 hard resetten als laatste optie? Ben je niet benieuwd waarom?

Allereerst, als je deze weg beslaat, moet je accepteren dat je al je gegevens zou kunnen verliezen. Als u geen back-up op zijn plaats en je hebt te maken met een probleem dat niet geven u de tijd om een back-up, de harde reset betekent het volledige wissen van alle gegevens.

Ten tweede kunnen er gevallen zijn waarin een force restart of een wipe cache partitie u ervan weerhoudt om gebruik te maken van deze actie. En als je het vermijden, waarom doe je het dan toch?

Nou, je zou willen doen als je een supersnelle oplossing nodig hebt. Als je niet veroorloven om te zitten en probeer talloze andere kleine fixes, ga groot. Vooral als je niets te verliezen hebt op het gebied van data of als je je back-up veilig hebt, kun je het direct proberen.

Nu, of het nu je laatste of je eerste optie is, laat ons je laten zien hoe je ermee om moet gaan. Want als het apparaat nog steeds functioneel is, u dit doen vanuit de menu’s. Als het apparaat zelf of alleen het scherm niet reageert, u dit doen met de harde toetsen.

 

Voorbereidingen voor de voorbereiding in de fabriek opnieuw instellen voor de iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10:

Zoals gezegd, het is aan jou als je rechtdoor wilt springen of als je je back-up wilt voorbereiden. Onze taak is om ervoor te zorgen dat u geen gegevens verliest, dus…

De sectie Instellingen openen;
Ga op het tabblad Algemeen naar het menu Opslag en iCloud;
Selecteer de functie Opslag beheren;
Gebruik de knop Back-up.

Let daarbij op het feit dat niet alle bestanden kunnen worden opgenomen. Als u een app of service van derden hebt om u te helpen met deze back-up, aarzel dan niet om die te gebruiken. Het is zeker beter om veilig te zijn dan sorry dus, alleen overgaan tot de volgende stappen als je zeker bent over wat je hebt!

 

iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10 fabrieksreset – Optie #1: de menu’s:

Start vanuit de app Instellingen, zoals altijd;
Navigeer naar algemeen;
Selecteer het menu Opnieuw instellen;
Selecteer de optie Opnieuw instellen;
Bevestig de actie;
Typ uw Apple ID en wachtwoord wanneer u daarom wordt gevraagd;
Wacht tot de iPhone in de fabriek is gereset.

 

iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10 – Optie #2: de harde toetsen:

Tik en houd de toets Vergrendelen vast;
Tik en houd tegelijkertijd de toets Volume omlaag ingetikt en ingedrukt;
Wanneer het scherm zwart wordt en het Apple-logo erop schijnt, blijft u de toetsen vasthouden totdat het terugkeert naar het vergrendelingsscherm.

Kortom, je altijd een back-up maken van je gegevens en naar de harde toetsen of de menuoptie springen om een Apple iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10 in de fabriek te resetten. Nu weet je alle details!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *