Hur man slår Power OFF iPhone 11, iPhone 11 Pro Och iPhone 11 Pro Max

För dem som just har fått den nya iPhone, kanske du vill veta hur man stänger av strömmen i iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Använda låsknappen för att stänga av iPhone är den vanliga förfarandet. Men om tas ur sitt sammanhang, många iPhone-användare kommer panik, tänker att de inte längre kommer att kunna stänga av sin iPhone. Fortsätt läsa för att upptäcka alternativ.

 

Hur man slår Power OFF iPhone 11, iPhone 11 Pro Och iPhone 11 Pro Max

Har Låsknappen på iPhone Lock misslyckats? Följ stegen nedan för att lära dig hur du stänger av strömmen i iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max.

Öppna inställningsmenyn från hemskärmen
Tryck på hjälpmedelsalternativ under flikalternativen Allmänt
Under hjälpmedelsalternativ hittar du Hjälpmedelsfunktioner
Tryck på hjälpmedel för att sätta den PÅ
Klicka på knappen som visas på skärmen
Du uppmanas att trycka på enheten
Tryck och tryck på iPhone-låsskärmen i några sekunder
Dialogrutan för ström från bör glida till slutet

 

Stegen ovan ska kunna ta dig från power off-statusen närhelst låsknappen inte längre fungerar. Detta är en temporal lösning. Därför tala med en expert för att strömbrytaren ska repareras. Men innan du fortsätter, ett steg till kan hjälpa dig ut.

Det kan vara iPhone-batteriet som är död och så den viktiga knappen inte längre fungerar. Använd därför bara det alternativ som illustreras ovan om det inte finns något annat. När du har följt stegen ovan bör du veta hur du stänger av strömmen i iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *