Hur man fixar Samsung Note 8 och Note 9 Strömbrytare fungerar inte

Som en del av den enkla och intuitiva designstrategin som Samsung Galaxy Note 8 och Note 9 har, är enheten inte utrustad med alltför många hårda nycklar. Men de som den har är viktiga och, som du förmodligen har gissat, vi talar om strömbrytaren inte fungerar. När detta händer, och knapparna tänds men displayen inte slår på, måste du göra något åt det ganska snabbt.

Det säger sig självt att, så länge enheten inte kan låsas upp, kan den inte användas. Men vi bör också nämna att inte ens ett pågående samtal kommer att väcka skärmen. Detta innebär att om du råkar ta emot ett samtal, kommer du inte att kunna se vem som försöker nå ut och du kommer inte att kunna svara på samtalet. Lång historia kort, skärmen förblir svart och svarar inte på något sätt, oavsett vad du gör.

 

Hur felsöka Samsung Galaxy Note 8 och Note 9 strömbrytaren fungerar inte

Det finns ett par olika orsaker att misstänka. En av dem är ett hårdvaruproblem med skärmen eller med själva strömbrytaren. Självklart, om så är fallet, kan du inte personligen göra något åt det, och du måste be om teknisk support.

Å andra sidan kan du också ha att göra med en felaktig app. Du måste starta upp i felsäkert läge och se vad som händer. Om problemet är borta i det läget kan du misstänka en app från tredje part som måste avinstalleras. Om inte ens det felsäkra läget gör någon skillnad, försök att föra den tillbaka till den ursprungliga fabriksinställningen.

När du har gjort det, se också till att du gör en programuppdatering. Ett av dessa alternativ bör fixa Samsung Galaxy Note 8 och Note 9 strömbrytaren fungerar inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *