Hur Fabriksåterställning iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10

Har du någonsin märkt hur varje iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/ iPhone X/ iPhone 10 felsökning guide listar lösningen på hur man hårt återställa iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max / iPhone X / iPhone 10 som ett sista alternativ? Är du inte nyfiken på varför?

Först av allt, när du går den här vägen, är du tänkt att acceptera att du kan förlora alla dina data. Om du inte har någon backup på plats och du har att göra med ett problem som inte ger dig tid att säkerhetskopiera saker, innebär den hårda återställningen den fullständiga radera av alla data.

För det andra kan det finnas instanser när en kraft omstart eller en rensning cache-partitionen kommer att skona dig från att tillgripa den här åtgärden. Och om du kan undvika det, varför göra det, eller hur?

Tja, du kanske vill göra det om du behöver en supersnabb lösning. När du inte har råd att sitta och prova otaliga andra små fixar, gå stort. Speciellt när du har något att förlora i form av data eller om du har din backup säker, kan du prova det direkt.

Nu, oavsett om det är din sista eller ditt första alternativ, låt oss visa dig hur du hanterar det. Eftersom, om enheten fortfarande är funktionell, kan du göra det från dess menyer. Om själva enheten eller bara skärmen inte svarar kan du göra det med de hårda tangenterna.

 

Fabriksåterställning förberedelsesteg för iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10:

Som nämnts är det upp till dig om du vill hoppa rakt fram eller om du vill förbereda din backup. Vårt jobb är att se till att du inte förlorar data, så…

Öppna upp avsnittet Inställningar;
På fliken Allmänt bläddrar du efter menyn Lagring och iCloud;
Välj funktionen Hantera lagring;
Använd knappen Säkerhetskopiering.

Samtidigt som du gör det, uppmärksamma det faktum att inte alla filer kan ingå. Om du har en app eller tjänst från tredje part som hjälper dig med den här säkerhetskopian, tveka inte heller att använda den. Det är säkert bättre att vara säker än ledsen så, bara gå vidare till följande steg när du är säker på vad du har!

 

iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10 fabriksåterställning – alternativ #1: menyerna:

Börja från appen Inställningar, som alltid;
Navigera till Allmänt;
Välj menyn Återställ;
Välj alternativet Återställ;
Bekräfta åtgärden;
Skriv ditt Apple-ID och lösenord när du uppmanas att göra det;
Vänta tills iPhone till fabriksåterställning.

 

iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/iPhone X/iPhone 10 – Alternativ #2: de hårda tangenterna:

Tryck och håll ned Lås-tangenten;
Samtidigt trycker och håller du ned tangenten Volym nedåt;
När skärmen blir svart och Apple-logotypen lyser på den, hålla tangenterna tills den återgår till Låsskärmen.

Bara för att summera, kan du alltid säkerhetskopiera dina data och hoppa till de hårda tangenterna eller alternativet meny till fabriksåterställning en Apple iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max / iPhone X / iPhone 10 . Nu vet du alla detaljer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *