Hoe zet je het volume op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max uit?

Er zit meer achter de Apple iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro en de iPhone 11, dan alleen de prestaties. Het ontwerp en de gebruiksvriendelijke interface zijn enkele van de belangrijke functies voor alle iPhone-gebruikers die er zijn. Hieronder leggen we uit hoe je het volume van de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max kunt dempen.

In dit artikel bespreken we de volume-optie. Deze functie is een echte weerspiegeling van het gebruiksgemak waar we het over hebben. In feite is het een van de eenvoudige functies, maar toch een die meestal wordt genegeerd. Waarschijnlijk weet je niet wanneer je in een vergadering bent, en gaat de telefoon over, dan ben je op zoek naar hoe je de telefoon kunt uitschakelen. Dit is vooral wanneer u een zakelijke bijeenkomst bijwoont.

 

Hoe zet je het volume op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max uit?

Kortom, de mute-functie is niet hetzelfde als het instellen van de telefoon op de trilstand of zelfs de stille modus. Maar beide kunnen wel worden gebruikt om te voorkomen dat de iPhone 11, iPhone 11 Pro Max en de iPhone 11 Pro gaan rinkelen. De vierde optie is het gebruik van gebaren om het volume of het afgespeelde geluid te regelen bij het melden van een inkomend bericht.

Met behulp van de gebaren- of bewegingsbesturing kan de iPhone overal op het luide geluidssignaal worden bediend. Daarom kan een enkel gebaar u helpen zich te ontdoen van het geluid voor het geval u zich in het scenario bevindt dat we net hebben uitgelegd.

Het kan zijn dat u de iPhone bij een andere gelegenheid wilt uitschakelen. De volumeknop is dan van groot belang. Daarom moet u de zijvolumeregelaar aan de linkerkant van de iPhone case. Houd hem langer ingedrukt en kijk hoe het apparaat door verschillende belmodi schakelt, totdat hij eindelijk in de stille modus staat.

Dit kan direct worden ingesteld vanuit het geluidsgedeelte zoals dat in het instellingenvenster wordt weergegeven, dus als u de telefoon vanuit de instellingen wilt uitschakelen, kunt u nog steeds toegang krijgen tot de andere functies, waaronder gesprekken, de e-mails, sms-berichten of zelfs andere meldingen.

Na het lezen van de bovenstaande stappen moet u weten hoe u het volume op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max kunt dempen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *