Hoe samsung Note 8 en Note 9 Power Button niet werkt vast te stellen

Als onderdeel van de eenvoudige en intuïtieve ontwerpstrategie die de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 genieten, is het apparaat niet uitgerust met te veel harde toetsen. Maar degene die het heeft zijn essentieel en, zoals je waarschijnlijk hebt geraden, hebben we het over de aan/uit-knop niet werkt. Wanneer dit gebeurt, en de knoppen oplichten, maar het scherm niet wordt ingeschakeld, moet je er snel iets aan doen.

Het spreekt voor zich dat, zolang het apparaat niet kan worden ontgrendeld, het niet kan worden gebruikt. Maar we moeten ook vermelden dat zelfs een gesprek in uitvoering het scherm niet zal doen ontwaken. Dit betekent dat, als u toevallig een oproep ontvangt, u niet in staat bent om te zien wie probeert te bereiken en dat u de oproep niet beantwoorden. Lang verhaal kort, het scherm blijft zwart en reageert op geen enkele manier, wat je ook doet.

 

Zo los je de Samsung Galaxy Note 8- en Note 9-aan/uit-knop niet op

Er zijn een paar verschillende oorzaken te vermoeden. Een van hen is een hardware probleem met het scherm of met de Power-knop zelf. Uiteraard, als dat het geval is, kun je er persoonlijk niets aan doen, en je zult om technische ondersteuning moeten vragen.

Aan de andere kant heb je misschien ook te maken met een defecte app. Je moet opstarten in de veilige modus en zien wat er gebeurt. Als het probleem in die modus is verdwenen, u een app van derden verdenken die moet worden verwijderd. Als zelfs de veilige modus geen verschil maakt, probeer het dan terug te brengen naar de oorspronkelijke fabrieksinstelling.

Als je dat hebt gedaan, zorg er dan ook voor dat je een software-update maakt. Een van deze opties moet de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 power-knop niet werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *