Hoe ontwikkelaarsmodus op iPhone en iPad in te schakelen in iOS 13 / iOS 11 / iOS 12

De opties voor de ontwikkelaarsmodus lijken een bevoorrechte reeks instellingen te zijn waartoe alleen degenen die weten hoe ze het moeten aanpakken, toegang zullen krijgen. Maar dat is slechts een manier om te zeggen, gevoed door het feit dat de ontwikkelaarsmodus niet standaard actief is op de iPhone- of iPad-apparaten in iOS 11 / iOS 12 / iOS 13.

Als u leert hoe u het activeert, krijgt u toegang tot geavanceerde functies. Sommigen van hen zijn gericht op USB-foutopsporing, anderen op de installatie van een ROM van een derde partij of bepaalde software, enzovoort. Of je nu serieus een ontwikkelaar wilt worden en dit menu wilt verkennen of gewoon wat wilt spelen, deze gids zal je de deur openen. Lees verder en ontdek wat er nodig is om de ontwikkelaarsmodus op Apple iPhone of iPad in iOS 13 / iOS 11 / iOS 12 te ontgrendelen.

Maar voordat u de volgende stappen gaat proberen, wilt u misschien ook weten of u afbeeldingen, video's, muziek en andere bestanden rechtstreeks vanaf uw iPhone naar een USB-stuurprogramma kunt verplaatsen.

 

Volg deze stappen om de ontwikkelaarsmodus op iPhone / iPad in iOS 13 / iOS 11 / iOS 12 in te schakelen:

    Verbind eerst het apparaat met een computer met behulp van een iPhone-kabel zoals deze;
    Houd vervolgens de Home- en Power-toets van uw iPhone of iPad tegelijkertijd minstens 10 seconden ingedrukt;
    Daarna kunt u de aan / uit-toets loslaten maar de starttoets ingedrukt houden;
    Houd de starttoets alleen nog 10 seconden ingedrukt;
    Wanneer u de starttoets loslaat, wordt het scherm zwart, wat betekent dat u de iPhone DFU-resetmodus hebt geopend.

U kunt zien dat u bent geslaagd door de iTunes-melding die wordt weergegeven. Het zou je moeten vertellen dat de app een iPhone heeft gedetecteerd in de herstelmodus. En het zal u instrueren om het apparaat te herstellen als u iTunes opnieuw op uw iPhone of iPad in iOS 11 / iOS 12 / iOS 13 wilt kunnen gebruiken.

Dat is het, nu weet u hoe u de DFU-modus kunt openen vanaf uw telefoon of tablet. Als er andere vragen rijzen - en de kans is groot dat ze dat zullen doen - aarzel dan niet om ons een bericht te sturen met als onderwerp iPhone / iPad in iOS 11 / iOS 12 / iOS 13 DFU-modus. We zullen weten waar het allemaal over gaat en zullen u binnenkort antwoorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *