Hoe OnePlus 5/6/6T te repareren Schakelt willekeurig uit

Als u de nieuwe OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T telefoon hebt gekocht, wilt u misschien weten hoe u OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T willekeurig kunt repareren. Zelfs deze telefoons zijn voornamelijk probleemloos, soms hebben gebruikers gezegd dat OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T zonder enige waarschuwing wordt uitgeschakeld en herstart.

Dit probleem is niet iets waar u zich te veel zorgen over moet maken, want het is waarschijnlijk een softwarefout. Hieronder zullen we een paar manieren uitleggen om het probleem met One Plus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T willekeurig uit te schakelen en uit te schakelen.

 

Fabrieksreset OnePlus 5/OnePlus 6/OnePlus 6T

Een geweldige manier om OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T te repareren die willekeurig blijft uitschakelen is door het voltooien van een fabrieksreset. U kunt deze gedetailleerde handleiding lezen over hoe u de OnePlus in de fabriek kunt resetten. Wij raden u aan om, voordat u een fabrieksreset uitvoert op OnePlus, een back-up te maken van alle gegevens en bestanden om het risico te verkleinen dat er gegevens verloren gaan tijdens het resetten.

 

Cache wissen op OnePlus 5/OnePlus 6/OnePlus 6T

Als u een fabrieksreset hebt uitgevoerd en het probleem gebeurt nog steeds, dan stellen wij voor om de cache van One Plus, OnePlus 6 en OnePlus 6T te wissen. Voor een gedetailleerde handleiding over hoe u de cache kunt wissen, bekijk deze (Leer hoe u de OnePlus cache kunt wissen).

Het eerste wat u moet doen is uw OnePlus 5, OnePlus 6 of OnePlus 6T uitschakelen. Houd vervolgens de aan/uit-knop, de volumeknop en de homeknop tegelijkertijd ingedrukt. Wacht tot het OnePlus logo verschijnt en laat de knop dan los. Wanneer u het Herstelmenu ziet, gebruik dan de knop Volume omlaag om de wiscache-partitie te markeren en selecteer deze met de Aan/uit-knop. Ga nu en markeer reboot systeem en gebruik de Aan/uit-knop om het te selecteren.

 

Vervaardigingsgarantie

Nadat u de verschillende bovenstaande oplossingen hebt geprobeerd, maar als u willekeurige herstarten van One Plus 5 en OnePlus 6 en OnePlus 6T blijft uitvoeren, is het aan te raden om te kijken of de telefoon onder de fabrieksgarantie valt. Sommige problemen kunnen niet worden opgelost met software diagnostische controles, maar als de OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T nog steeds onder de garantie valt, dan kunt u deze laten vervangen, wat uw problemen kan oplossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *