Hoe kan ik langzame internetproblemen oplossen met OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T?

Sommige gebruikers hebben gezegd dat de OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T een langzame internet vertraging heeft. Dit probleem doet zich meestal voor wanneer mensen apps gebruiken zoals Snapchat, Facebook, WhatsApp, YouTube, Twitter en Instagram.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de slechte internetverbinding op OnePlus 5/OnePlus 6 en de pagina’s worden langzaam geladen. Bekijk de verschillende methoden om de slechte internetverbinding op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T op te lossen voordat we in de onderstaande paragraaf de oorzaak uitleggen.

 

De belangrijkste redenen waarom OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T Internet traag is:

Laag signaal of slechte signaalsterkte.
Zwakke Wi-Fi netwerk.
De website heeft veel verkeer en staat onder grote druk.
Er zijn applicaties die op de achtergrond draaien.
Er is weinig geheugen voor het apparaat.
Internet cache is vol of beschadigd.
OnePlus 5 firmware update.
Verouderde browser software-update of update van eerdere browsers.
De gegevenssnelheidslimiet is overschreden of de bereikte snelheid is verlaagd.

De bovenstaande redenen kunnen de reden zijn voor de slechte internetverbinding op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T. Als u eenmaal hebt gecontroleerd wat de oorzaak van het probleem is achter de slechte gegevensverbinding en u nog steeds niet in staat bent om het slechte internetprobleem op te lossen, bekijk dan de onderstaande stappen om te leren hoe u het trage internetprobleem van OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T oplost.

 

De Wi-Fi moet worden uitgeschakeld op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T.

Het is zeer gemeenschappelijk dat de OnePlus wordt aangesloten op een slecht Wi-FI signaal en u moet ervoor zorgen dat u controleert of de Wi-Fi is uitgeschakeld of uitgeschakeld. Bekijk de onderstaande stappen om de Wi-Fi-instelling van OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T te bereiken:

Zorg ervoor dat OnePlus is ingeschakeld.
Kies Menu.
Kies Instellingen.
Kies Verbindingen.
Kies Wi-Fi.
Klik op de schuifregelaar OFF/ON naast Wi-Fi om Wi-Fi uit te schakelen.

 

Cache wissen op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T

In veel gevallen zal de bovenstaande methode helpen om het trage internetprobleem op OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5 op te lossen. Echter, als het internet op de OnePlus 5 slecht is, kunt u een “Wipe Cache Partition” uitvoeren om het probleem op te lossen. Op deze manier worden er geen gegevens uit de OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T verwijderd.

Alle gegevens zoals video’s, berichten en foto’s worden niet gewist en zullen worden beschermd. U kunt een Wipe Cache Partition doen wanneer u in de Android herstelmodus bent. Bekijk de gids over het wissen van de OnePlus 5 telefooncache.

 

OnePlus 5/OnePlus 6/OnePlus 6T scannen op malware

Als alle bovenstaande methoden de slechte internetverbinding van OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T niet hebben opgelost, controleer dan of er malware op uw smartphone aanwezig is. Er zijn gratis antivirusapplicaties die u kunt downloaden van uw OnePlus Play Store. Het wordt aanbevolen om een malware-app te laten downloaden met goede feedback en reviews om het zwakke internetprobleem van OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T te helpen oplossen.

Als er malware is gedetecteerd op de scan, probeer dan de cache en gegevens op uw smartphone te wissen. Als u merkt dat de problemen na deze stap nog steeds voortduren, probeer dan een fabrieksreset uit te voeren op de OnePlus om uw OnePlus terug te laten brengen naar de standaardinstellingen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat u, voordat u een fabrieksreset uitvoert voor de OnePlus 5/OnePlus 6/OnePlus 6T, een back-up moet maken van alle informatie en bestanden om te voorkomen dat de kans bestaat dat de gegevens worden gewist.

 

Technische ondersteuning ontvangen

Voor de mensen die in principe alles hebben gedaan om de trage internetverbinding op OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T op te lossen, is het aan te raden om het apparaat terug te sturen naar de winkelier of naar een expert waar ze kunnen controleren of het fysiek beschadigd is. Als het apparaat defect blijkt te zijn, kan het worden vervangen of gerepareerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *