Hoe kan ik het wachtwoord van Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus resetten wanneer deze zijn vergrendeld?

Het is gebruikelijk om het wachtwoord van uw Samsung Galaxy smartphone te vergeten, waarbij u het wachtwoord van de telefoon moet resetten om toegang te krijgen. Terwijl de meeste oplossingen voor het resetten van een vergeten wachtwoord vereisen dat u een harde fabrieksreset uitvoert, kan dit leiden tot het totale verlies van alle waardevolle gegevens en bestanden die u op uw Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus hebt.

Als u nog een back-up moet maken van de gegevens op uw Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus smartphone, zijn er andere methoden die u kunt gebruiken om het wachtwoord te resetten. Met deze eenvoudige methoden kunt u het wachtwoord van de telefoon resetten wanneer u buitengesloten bent, zonder enig risico op verlies van gegevens. We hebben hieronder een aantal van de beste manieren voor het resetten van het wachtwoord van uw vergrendelscherm op de Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus smartphone.

Hoe het wachtwoord te resetten op Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus wanneer deze geblokkeerd zijn

Wachtwoord resetten met Fabrieksreset

Schakel uw Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus-smartphone uit.
Houd de Home-toets, de knop Volume omhoog en de aan/uit-knop tegelijkertijd ingedrukt totdat er een Android-pictogram verschijnt.
Gebruik de aan/uit-knop om te kiezen voor Wide data of de fabrieksinstellingen. U moet de knop Volume omlaag gebruiken om door de menu’s te navigeren.
Markeer Ja om in te stemmen met het verwijderen van de gebruikersgegevens en gebruik de aan/uit-knop om uw keuze te maken.
Na het herstarten van uw Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus-smartphone, gebruikt u de aan/uit-knop om elke gewenste optie te kiezen.

 

Gebruik Samsung Find My Mobile om uw wachtwoord te resetten

Weet u dat u het wachtwoord van uw telefoon kunt resetten met Samsung Find My Mobile? Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus hebben een afstandsbediening waarmee u het wachtwoord van uw smartphone tijdelijk kunt resetten, terwijl u de schermvergrendeling van uw telefoon kunt omzeilen.

Als u uw telefoon om welke reden dan ook niet heeft geregistreerd, doe dit dan zo snel mogelijk om het wachtwoord te kunnen resetten.

Begin met het registreren van uw Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus bij de fabrikant.
Gebruik het Find My Android-systeem om het wachtwoord van uw telefoon tijdelijk te resetten.
Omzeil de schermvergrendeling met behulp van het tijdelijke wachtwoord
Maak een nieuw wachtwoord aan om het proces te voltooien

 

Gebruik van Android Device Manager om het wachtwoord te resetten

Dit zou de eerste methode moeten zijn die u overweegt wanneer u uw wachtwoord op Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus wilt resetten. Dit proces is eenvoudig, omdat u alleen de vergrendelingsfunctie op uw telefoon hoeft te activeren.

 

Deze functie geeft u een reset wachtwoord voor uw Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus. Volg de onderstaande instructies om de vergrendelingsfunctie op uw smartphone te gebruiken.

Gebruik een computer om toegang te krijgen tot de Android Device Manager
Zoek uw Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus op de computermonitor.
Activeer de functie Lock & Erase
Volg de stappen op de pagina om uw Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus te vergrendelen.
Maak een nieuw wachtwoord aan voor uw smartphone
Voer het wachtwoord in dat u hebt aangemaakt
Stel een nieuw wachtwoord in om het proces te voltooien

 

Nadat u de bovenstaande stappen hebt gevolgd, moet u weten hoe u het wachtwoord van Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20 Plus kunt resetten wanneer deze geblokkeerd zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *