Hoe het scherm te laten draaien op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Een van de meest nuttige functies die beschikbaar zijn met de iPhone 11 pro, iPhone 11 en de iPhone 11 Pro max is de schermrotatiefunctie. In feite is de schermrotatiefunctie een van de basisopties die beschikbaar zijn in een groot aantal smartphones. De functie is handig wanneer u probeert toegang te krijgen tot het web, of wanneer u sms-berichten leest vanaf uw toestel.

Als u dus weet hoe u de schermrotatiefunctie kunt activeren, zal dit een grote hulp zijn. In onze volgende sessie zullen we illustreren hoe u de schermrotatiefunctie kunt inschakelen. Daarnaast leren we hoe je veelvoorkomende problemen kunt onderzoeken die betrekking hebben op de schermrotatie op de iPhone 11, de iPhone 11 Pro Max en de iPhone 11 Pro.

 

Procedure voor het activeren van de iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro en iPhone 11 schermrotatie

Tik op het startscherm
Navigeer naar de functie voor eenvoudige toegangsinstellingen door de onderkant naar boven te schuiven.
Rechtsonder ziet u een pictogram met een kleine cirkel en een slot in het midden.
Klik op het kleine cirkeltje en draai de iPhone om te controleren of er een verandering is.

 

Na het activeren van de schermrotatie op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max, moet het scherm de eerste keer draaien als je het draait. In het geval dat een tikje op het vergrendelpictogram geen verandering veroorzaakt, kan er een probleem zijn met de telefoon.

Dit kan een probleem zijn met de versnellingsmeter van de telefoon, dat is de sensor die betrokken is bij het draaien van het scherm. De non-responsiviteit is een teken dat wijst op dit probleem. Om er zeker van te zijn dat dit de oorzaak is, probeert u de cameratoepassing te gebruiken.

 

Hoe het probleem van de non-responsiviteit van de schermrotatie op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max op te lossen

De harde reset op je iPhone is de eerste oplossing om een proef te geven. Controleer of het probleem is opgelost
Controleer op het onderhoudsscherm of de drager de functie kan hebben geblokkeerd.
Neem contact op met de serviceprovider en vraag of de fabrieksreset kan worden uitgevoerd.

In het geval dat alle bevindingen hier erop wijzen dat u een fabrieksreset moet uitvoeren, kunt u dit starten vanuit de backup- en reset-optie. Wanneer u er zeker van bent dat alle gegevens beveiligd zijn, gaat u door de gebruikershandleiding en volgt u de gebruikersinstructies.

Probeer niet iets dat de telefoon zou kunnen vernietigen. In ieder geval verandert het slaan op het elektronische apparaat niets, het verergert de situatie alleen maar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *