Hoe het batterijpercentage op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max te tonen

Voor degenen die net de nieuwste iPhone van Apple hebben gekocht, wil je misschien weten hoe je het batterijpercentage kunt weergeven op iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max. Dit is een kleine aanpassing die u op uw iPhone kunt aanbrengen en die een groot verschil kan maken als de batterij nog maar een beperkte levensduur heeft.

Wanneer u de wijziging aanbrengt om het batterijpercentage weer te geven op iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max, kunt u precies weten hoeveel batterij er nog over is in plaats van te raden.

Omdat we onze iPhone de hele dag gebruiken, is het belangrijk om te weten hoeveel batterij er nog op je iPhone zit, zodat je niet ergens vastloopt met een lege iPhone zonder batterij. De beste manier om deze functie in te schakelen om het batterijpercentage op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max weer te geven, is door de telefoon in Instellingen in de modus "batterijduurpercentage" te zetten.

Volg de onderstaande stappen om te zien hoe u het batterijpercentage weergeeft op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

 
Hoe het batterijpercentage op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max te tonen:

  Schakel uw iPhone in
  Ga naar het startscherm
  Tik op Instellingen
  Selecteer op Algemeen
  Selecteer bij gebruik
  Schakel Batterijpercentage in

 

Nadat u de bovenstaande stappen hebt gevolgd, moet u leren hoe u het batterijpercentage kunt weergeven op iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max. Als het batterijpercentage op uw iPhone wordt weergegeven in plaats van op een batterijbalk, wordt het leven een stuk eenvoudiger en minder stressvol, wetende hoeveel batterij u nog over heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *