Hoe Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus te repareren Belvolume te laag

We zijn ons allemaal bewust van de problemen met het belvolume op de Samsung Galaxy S20 en S20 + Plus. Soms verheft u uw stem wanneer u met iemand aan de telefoon spreekt, omdat u denkt dat het probleem van andere kanten is, terwijl uw telefoon een audioprobleem heeft.

Er zijn veel dingen die tot dit probleem kunnen leiden. Sommigen zeggen dat het hun microfoon is die defect is. Anderen melden dat hun spreker bedorven is of dat zowel de microfoon als de spreker problemen hebben ontwikkeld. Een tijdelijke oplossing voor dit audioprobleem is om uw luidspreker in te schakelen en te kijken of dat het probleem oplost. Merk op dat dit geen langetermijnoplossing voor het probleem is.

 
Hoe Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus te repareren Belvolume te laag

Andere methoden om het oproepvolume te laag te maken op Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus:

    Controleer of er vuil is waardoor uw luidspreker of microfoon niet normaal werkt.
    Gebruik een borstel om zowel de luidspreker als de microfoon schoon te maken
    Controleer de volumeknop op de telefoon en zet deze op het hoogste niveau als deze laag is.
    Als u zich realiseert dat het volume blijft doorgaan tijdens een gesprek, zoek dan naar een klein telefoonpictogram en gebruik de functie Extra Volume om te zien of dat het probleem oplost.

 

Als je nog steeds te maken hebt met een te laag gespreksvolume op de Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20 + Plus nadat je alle bovenstaande opties hebt geprobeerd, probeer dan een Bluetooth-headset te gebruiken. Als u dat doet, weet u of het probleem te maken heeft met het volume of de hardware. Het gebruik van een Bluetooth-headset lost geen problemen met het volume op, maar het probleem wordt wel opgelost als het hardware-gerelateerd is.

U kunt een servicecentrum bezoeken om uw hardware te laten repareren of controleren of het gebruik van een Bluetooth-headset het beste is. We raden u aan uw volumeproblemen op de Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus voor eens en voor altijd op te lossen door een getrainde technicus te raadplegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *