Hoe dubbele contacten op OnePlus 5 / OnePlus 6 / OnePlus 6T / OnePlus 7 Pro / OnePlus 7T te verwijderen

Voor degenen die de nieuwe OnePlus-smartphone bezitten, is het een goed idee om te weten hoe ze dubbele contacten op OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T kunnen verwijderen. Het komt vaak voor dat gebruikers per ongeluk contacten importeren, zowel van een simkaart als van een e-mailaccount om dubbele OnePlus-contacten te maken, wat voor sommigen hoofdpijn kan zijn. Maakt u zich geen zorgen; het is gemakkelijk om dubbele contacten te verwijderen op One Plus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro en OnePlus 7T. We hebben hieronder enkele instructies gegeven die helpen bij het samenvoegen of verwijderen van dubbele contacten op One Plus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro en OnePlus 7T.

Als u OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro of OnePlus 7T dubbele contacten heeft, is er een goede verandering opgetreden omdat u verschillende e-mailaccounts en opgeslagen contacten van de e-mail naar uw telefoon hebt gesynchroniseerd. U hoeft niet elke afzonderlijke contactpersoon handmatig te verwijderen. Het enige dat u hoeft te doen, is deze contacten samenvoegen.

 

Hoe dubbele contacten op OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro en OnePlus 7T te verwijderen

Zonder een computer te gebruiken, heeft u de mogelijkheid om dubbele contacten op OnePlus 5 te verwijderen of samen te voegen. Er zijn de stappen om dubbele contacten te verwijderen op OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro en OnePlus 7T:

  Zet je telefoon aan.
  Open de Contacten-app.
  Zoek de wilt samenvoegen.
  Selecteer het eerste contact dat u wilt samenvoegen.
  Zoek waar Verbonden via staat. Tik op dat koppelingspictogram.
  Tik op Nog een contactpersoon koppelen.
  Kies de contacten die u wilt koppelen en ga terug.

Maak OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro en OnePlus 7T contacten sneller schoon

Het mooie van de One Plus 5, One Plus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 Pro of OnePlus 7T is dat deze een functie heeft waarmee je snel contacten opruimt zonder een app van derden te hoeven downloaden. Deze functie identificeert vergelijkbare contacten en wordt vervolgens samengevoegd om contacten op OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5 op te schonen.

  Zet je telefoon aan.
  Open de app Contacten.
  Tik in de rechterbovenhoek op drie menu's.
  Selecteer op Contacten koppelen.

 

Nadat u op Contacten koppelen heeft getikt, kunt u een lijst bekijken met hoe u deze contacten wilt sorteren. Ofwel door te sorteren op naam, telefoonnummer of e-mailadres om de dubbele contacten te lokaliseren.

Selecteer vervolgens op contacten om ze te koppelen. Zodra je degene hebt gekozen die je wilt samenvoegen, tik je op Gereed. Daarna heb je met succes dubbele contacten verwijderd op OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *