Automatisch in- en uitschakelen van OnePlus 7 Pro/OnePlus 7T/OnePlus 6/OnePlus 6/OnePlus 5

Met het tijdperk van touchscreens en smartphones zoals de OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T of OnePlus 5 is typen een rudimentaire activiteit geworden. Maar bij het typen komt het probleem van typefouten en andere grammaticale fouten. Hopelijk is de functie OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 6T autocorrectie die dat probleem bij het typen oplost. Echter, de autocorrectie is geen geniale functie, omdat het soms een correct ding kan autocorrectioneren (iets dat niet verkeerd is). Een dergelijk probleem, als het aanhoudt, kan de autocorrectie op OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T of OnePlus 5 een grote hoofdpijn bezorgen.

Het goede is dat er een middel is waarmee u de autocorrectie op OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T of OnePlus 5 kunt uitschakelen voor het geval u het niet nodig heeft. U kiest ervoor om de autocorrectie volledig uit te schakelen of om te voorkomen dat de functie sommige woorden herkent die getypt zullen worden. Als u denkt dat u OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T of OnePlus 5 wilt in- en uitschakelen, volg dan de onderstaande handleiding.

 

Hoe schakelt u de automatische correctie in en uit in OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T en OnePlus 5:

Schakel uw OnePlus smartphone in.
Ga naar het scherm waar het toetsenbord verschijnt.
Kies en houd de “Dicteertoets” in de buurt van de linker “Spatiebalk”.
Selecteer de optie “Instellingen”.
Druk op de “Voorspellende tekst” die onder het hoofdstuk “Slim typen” verschijnt en schakel deze uit.
Als alternatief kunt u ook andere instellingen zoals leestekens en automatische hoofdletters uitschakelen.

 

In het geval dat u er later voor kiest om de autocorrectie “AAN” te zetten in OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T of OnePlus 5, gaat u gewoon terug naar waar het toetsenbord zich bevindt, verplaatst u de instellingen en past u de autocorrectie functie aan op “AAN” en wordt alles weer normaal. Merk op dat als het toetsenbord ook via Google Play is geïnstalleerd, u de methode voor het in- en uitschakelen van de autocorrectie op OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 6, OnePlus 6T of OnePlus 5, afhankelijk van de indeling van het toetsenbord, een beetje verschillend kan vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *