Apps verwijderen op iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max

Het feit dat u door dit gaat impliceert dat u het waarschijnlijkst laag op geheugen loopt en u kijkt om uw iPhone vrij te maken zodat het behoorlijk kan functioneren. Ben jij van het idee dat het eenvoudig is om apps te installeren op de iPhone 11 Pro Max, iPhone Pro en iPhone 11? Zo ja, dan moet je weten hoe eenvoudig het verwijderen van apps kan zijn.

Hoewel de meeste mensen geen video’s en foto’s zullen verwijderen die hen dierbaar zijn wanneer hun iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro en iPhone 11 geen ruimte meer hebben, zullen ze niet aarzelen om apps te verwijderen die zij als nutteloos beschouwen.

Het verwijderen van apps van de iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro en iPhone 11 is misschien eenvoudig. Het is echter niet gemakkelijk om tot een conclusie te komen van de exacte apps die u wilt verwijderen. Veel mensen vinden het moeilijk om voorbij het stadium van het kennen van de nauwkeurige apps te gaan om te schrappen. Zodra je echter zeker weet dat je weet wat je moet verwijderen, ga je hieronder verder over het verwijderen van apps op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

 

Apps verwijderen op iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max

Als je apps op de iPhone 11/11 Pro/iPhone 11 Pro Max wilt verwijderen, volg je de onderstaande stappen;

Uw telefoon inschakelen
Ga naar de app die u wilt verwijderen
Geef het een lange pers
Op dit moment verschijnt er een X-knop. Gebruik deze knop bij het verwijderen van de app.

Nu moet je weten hoe je apps verwijderen op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *