Waar is het kompas in de Samsung-Melkweg S9 en de Melkweg S9 Plus?

U kunt het kompas gebruiken op Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9 Plus door eenvoudigweg naar de Google Play store te gaan en de daar beschikbare kompas-apps te downloaden en te beginnen met het gebruik ervan wanneer u het nodig heeft.
Als u net bent overgestapt op Galaxy smartphone, vraagt u zich misschien af waar u het kompas kunt vinden op Galaxy S9 of Galaxy S9 Plus-telefoons? In dit artikel leggen we verschillende methoden uit waarmee u gemakkelijk toegang kunt krijgen tot het Kompas en het kunt gaan gebruiken op uw Galaxy S9 en Galaxy S9-smartphone!
Stap 1 voor u om toegang te krijgen tot Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus Kompas functie is het zoeken naar kompas-apps op de Google Play Store. Er zijn vele opties beschikbaar en u kunt uw keuze maken op basis van uw wensen! Zodra u een kompas app van uw keuze heeft geselecteerd en gedownload, heeft u toegang tot het kompas op de Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9 Plus smartphones.

Enkele van onze aanbevelingen voor Compass apps die beschikbaar zijn in de Google Play Store staan hieronder vermeld:
1. Android Kompas
2. 2. Pinux-kompas
3. 4. Super Kompas

Zodra u de kompas app heeft geselecteerd die aan uw wensen voldoet, hoeft u alleen maar op de download knop te klikken en deze op uw Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9 smartphones te installeren. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u uw telefoon de nieuwe instellingen van de app laten kalibreren zodat deze correct functioneert. Als u zich afvraagt hoe u de kompas app kunt kalibreren, volg dan de onderstaande stappen:

Methode voor het kalibreren van het kompas op Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus:
1. Kies de Kompas app
2. 2. Zodra u geselecteerd bent, opent u uw toetsenbord
3. 3. Zet *#0*# met behulp van uw toetsenbord
4. 4. Klik op de “Sensor”-tegel op het scherm.
5. 5. Selecteer “Magnetische sensor” uit de beschikbare opties
6. Draai nu uw smartphone tot hij gekalibreerd is
7. 7. De laatste stap is om op de knop Terug op het scherm te blijven tikken totdat u terugkeert naar het Home-scherm.

Goed werk, uw kompas app is eindelijk gekalibreerd en u kunt Compass gebruiken op Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus zoals u dat wenst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *