Samsung Nota 8/noot 9/noot 10: Hoe zet je een dubbele tik op en word je wakker?

Tijdens de bespreking van de release van de nieuwe Samsung Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10, waren gebruikers enthousiast over de nieuwe dubbele tik optie die het display zou wakker maken of terug zou sturen naar de ruststand. Dat gebeurde echter niet, wat sommige gebruikers teleurstelde. Wel introduceerde Samsung een nieuwe functie.
De Always On Display heeft een instelling waarmee u uw belangrijke, veelgebruikte functies (tijd, datum en meldingen) op het scherm kunt zien zonder dat u de display hoeft in te schakelen. Dit was zeker een poging om toegang te krijgen tot belangrijke informatie en tegelijkertijd de noodzaak om zelfs op het scherm te tikken te wissen.
Dit kan een handige functie zijn voor gebruikers. Als het niet aan uw behoeften voldoet, kunt u echter de optie voor dubbel tikken inschakelen om Notitie 10, Notitie 9 en Notitie 8 smartphone wakker te maken door de volgende eenvoudige stappen te volgen.

Als u dubbeltikken wilt inschakelen bij Opmerking 10, Opmerking 9 en Opmerking 8
Om de dubbele tik-functie te kunnen gebruiken, moet u een app van een derde partij installeren, omdat dit geen functie is die Samsung aanbiedt. Er zijn meerdere app-opties op de Google Play Store die aangeven dat ze een dubbele tik scherm wake/sleep optie bieden. Elk van deze apps is een goede keuze en geeft u toegang tot uw scherm en schakelt het scherm uit met slechts een simpele dubbele tik.
Het spreekt voor zich dat je deze app altijd op de achtergrond moet draaien om de handige functies te kunnen gebruiken. Dit zou kunnen blijken om uw batterij te ontladen. Toch kan het zijn dat u een van deze apps wilt uitproberen op uw nieuwe Samsung Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10 apparaat. Als de functie niet voor u is of te veel batterij oplost, kunt u de app later altijd weer verwijderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *