Samsung A9, A8, A7, A6, A5, A4, A3: Hoe te repareren terug-knop niet werkt

De Samsung Galaxy A9, A8, A7, A6, A5, A4, A3 smartphone wordt geleverd met twee aanraaktoetsen die, zoals u waarschijnlijk heeft gemerkt, oplichten als u hem aanraakt. De meeste van onze lezers letten pas op dit diffuse licht van achter de toets als het niet meer werkt. Of althans dat denken ze, ondanks het feit dat het licht meestal gewoon gedeactiveerd is en niet kapot.
U kunt dit aspect controleren door te controleren of de toets nog steeds reageert op druk en u kunt er nog steeds mee navigeren. Als uw Samsung Galaxy A9, A8, A7, A6, A5, A4, A3 terug-toets normaal werkt maar niet meer oplicht, kunt u natuurlijk niet vermoeden dat de toets kapot is. Nu u weet dat u met meer dan een voorgevoel bezig bent, wat kunt u dan aan het ontbrekende licht doen?
U zou kunnen accepteren dat het door uw Samsung Galaxy A9, A8, A7, A6, A5, A4, A3 automatisch werd gedeactiveerd vanwege het invoeren van de energiebesparingsmodus. Is dat recentelijk gebeurd, omdat de batterij bijna leeg was?
Als het u echt stoort dat u dat licht niet meer heeft, of als u alleen maar wilt weten of het een probleem is met de instellingen, lees dan verder:

De eenvoudigste oplossing voor uw Touch Key-lampje dat niet werkt, vereist dat u dat wel doet:
1. 1. Ga naar de Notification shade, door naar beneden te vegen vanaf de bovenkant van het scherm;
2. 2. Tik op het kleine versnellingspictogram in de rechterbovenhoek van dit menu;
3. 3. Zodra u de Algemene instellingen hebt bereikt, navigeert u naar Snelle instellingen;
4. 4. Identificeer de optie Energiebesparing en tik erop;
5. 5. Selecteer de modus voor energiebesparing;
6. 6. Vink de optie Prestaties beperken aan;
7. 7. Zoek de optie “Schakel de aanraaktoetsen uit” en schakel het vakje uit.

Nu hebt u ervoor gezorgd dat het lampje van de aanraaktoetsen niet opnieuw uitgaat, ongeacht wat er gebeurt met de instellingen van de Samsung Galaxy A9, A8, A7, A6, A5, A4, A3 of de status van de batterij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *