Melkwegstelsel S20 en Melkwegstelsel S20+ Plus Privé-modusgids voor het in-/uitschakelen en configureren van deze modus.

Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus blinken uit op vele verschillende niveaus, en veiligheid is zeker een van de belangrijkste kenmerken van deze smartphones. De eigenaars van deze telefoons genieten van verschillende beveiligingsopties, vooral omdat voor veel van deze telefoons de installatie van toepassingen van derden vereist is.
In het stuk van vandaag gaan we het hebben over een van de ingebouwde functies die helpen bij het beveiligen van uw gegevens. Wanneer het wordt gebruikt, kunnen alleen de mensen die de toegangscode kennen en toegang hebben tot de speciale modus map zien wat daar is opgeslagen.
Het is belangrijk om te onthouden dat Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus Private Mode, ook wel bekend als Secure Folder. We zullen deze woorden dus door elkaar gebruiken.
Wilt u weten hoe u de Private Mode kunt activeren en elk bestand kunt verbergen, of het nu gaat om video’s, foto’s of wat dan ook? Laat ons u zien wat u moet doen:

Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus Private Mode Guide – Hoe u deze modus kunt in-/uitschakelen en configureren?
Stap 1 – Activeer de Private Mode op Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.
De privémodus is een speciale functie die met een enkele veeg en tik toegankelijk is. Dat wil zeggen dat het nodig is om het in te schakelen.
– Gebruik twee wijsvingers om van de bovenkant van het scherm te vegen.
– Klik op Private Mode in de lijst met opties die verschijnt.

Als u deze functie voor het eerst gebruikt, moet u geduld oefenen en wachten tot het u door een presentatie leidt. Ook zult u een pincode moeten kiezen die nodig is voor de verdere authenticatie.

Stap 2 – Stel de map Private Mode in op Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.
Zoals we al eerder hebben vermeld, zijn er vele bestandsformaten die u kunt opslaan in de Private Mode. Wat u moet doen is:
1. Schakel de functies van de privémodus in.
2. 2. Ga naar de bestanden die u wilt verbergen.
3. 3. Kies wat u wilt verplaatsen en klik vervolgens op de knop Overloopmenu in de rechterbovenhoek van het scherm.
4. 4. Kies de optie Verplaats naar privé.

Alleen degenen die uw pincode kennen en toegang hebben tot de privémodus kunnen het privéalbum of de privémap die u hebt gemaakt zien. Als niemand weet dat u deze functie hebt ingeschakeld, zal hij of zij niet eens de moeite nemen om uw beveiligde map te zoeken omdat deze onzichtbaar is.

Stap 3 -Schakelt de Private Mode in op Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.
U kunt deze modus eenvoudig uitschakelen wanneer u daar zin in heeft. Het enige wat u hoeft te doen is naar de Private Mode optie te gaan. Door op de functie te klikken, kunt u deze uitschakelen en teruggaan naar de normale bedrijfsmodus van uw apparaat.
Nadat u de bovenstaande stappen heeft gevolgd, moet u weten hoe u de Private Mode op Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus kunt gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *