Kompas gebruiken op Samsung Opmerking 8/Note 9/Note 10

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat hun Samsung Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10 zelfs een kompas app heeft. Immers, met de gaziljoenen stock apps, coole functies en opties die wachten om te worden aangepast, is het moeilijk om deze kleine app te spotten. En toevallig, als ze in de situatie terechtkomen dat ze een kompas nodig hebben, haasten ze zich naar de Google Play Store op zoek naar een app van een derde partij. In plaats van gebruik te maken van wat ze al hebben en wat perfect werkt, brengen ze alleen maar meer software op het apparaat, wat, tenzij het absoluut noodzakelijk is, helemaal niet aan te raden is.

Natuurlijk zijn er ook mensen die weten – of op zijn minst vermoeden – dat er een Compass app op de Samsung Note 8, Note 9 en Note 10 stock apps suite moet staan. Maar ze weten niet waar ze deze functie kunnen gebruiken. En om het nog uitdagender te maken, als ze het Kompas vinden, nemen ze niet de tijd om het Kompas goed te kalibreren.
Dat verandert allemaal voor u, ongeacht uw situatie, op het moment dat u klaar bent met het lezen van onze instructies van onderaf.
Leer hoe u het Kompas van Nota 8, Nota 9 en Nota 10 kunt kalibreren:
1. Ga naar het Home-scherm;
2. 2. Ga naar de telefoon app;
3. 4. Schakel over naar het Dialer-pad;
4. Gebruik het toetsenbord om de *#0*# code te typen;
5. Zodra u dat doet, wordt de inhoud van uw display vervangen door een reeks tegels die op een witte achtergrond worden geplaatst;
6. 6. Identificeer de tegel met het label Sensor en tik erop;
7. 7. Selecteer in het submenu dat u zojuist hebt geopend de optie Magnetic Sensor;
8. 8. Zoek de getallen die in de zwarte cirkel worden weergegeven:
9. Als u “0” ziet, betekent dit dat het kompas moet worden gekalibreerd en dat u het apparaat naar alle assen moet draaien;
10. 10. Als je “3” in plaats van “0” ziet, betekent dit dat het kompas gekalibreerd moet worden en dat je de menu’s kunt verlaten.

Als u aandringt op het gebruik van een Kompas app uit de Play Store, raden wij u aan om voor uw Samsung Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10 een van de Android Kompas, Super Kompas, of zelfs het Pinux Kompas te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *