Kalibreer Auto-Rechtheid op Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus

Bent u zich ervan bewust dat de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus-smartphone is voorzien van een automatische helderheidsfunctie voor het scherm? Wanneer u de automatische helderheidsfunctie op uw apparaat activeert, past hij de helderheid van het scherm aan aan de omgeving waarin hij zich bevindt. Als u zich bijvoorbeeld buiten bevindt, zullen de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus de helderheid van het scherm automatisch verhogen. Als u naar binnen gaat, wordt het scherm automatisch gedimd.
Als u het type bent dat zich tussen verschillende omgevingen beweegt, is de automatische helderheidsfunctie een van de eenvoudigste manieren om uw Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus scherm helder genoeg te houden om te bekijken. Hoewel de automatische helderheidsfunctie meestal prima werkt, moet de functie soms opnieuw worden gekalibreerd om het efficiënter te laten werken.
Als u merkt dat het scherm van uw telefoon niet helder genoeg is wanneer u buiten bent of als het niet gedimd wordt wanneer het verwacht wordt, moet u de onderstaande stappen volgen om te weten hoe u de automatische helderheidsfunctie op uw Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus kunt kalibreren.

Hoe u de auto-helderheid op de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus kunt kalibreren
Kalibreer Auto-Brightness Op Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus & Galaxy S20+ Plus & Galaxy S20+ Plus:
1. Met de automatische helderheidsfunctie geactiveerd, tape uw smartphone, die de twee sensoren aan de rechterkant en de linkerkant van het oortelefoontje bedekt.
2. Dit zal het apparaat doen denken dat u zich in een volledig donkere kamer bevindt.
3. 3. Schakel vervolgens de automatische helderheidsfunctie uit door de statusbalk naar beneden te vegen en de helderheidsbalk van het scherm van rechts naar links te verplaatsen met de sensoren nog steeds bedekt.
4. 4. Schakel vervolgens snel de automatische helderheidsfunctie in en schakel deze weer uit. Zorg ervoor dat de twee sensoren nog steeds zijn afgeplakt!
5. 5. Neem vervolgens de smartphone mee naar een lamp en verwijder de tape.
6. 6. Verhoog de helderheid van uw telefoon tot de maximale instelling en schakel vervolgens de automatische helderheidsfunctie in.
7. Uw Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus heeft inmiddels zijn automatische helderheidssensoren opnieuw gekalibreerd. Dit zal het efficiënter werken in helder licht, donker licht, en alles daartussenin.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft doorlopen, moet u weten hoe u de Auto-Brightness op de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus kunt kalibreren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *