Installatiehandleiding voor e-mailaccount op Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus

Er is geen enkele manier waarop je een smartphone hebt en er geen e-maildiensten in zit. Tegenwoordig hebben de meeste Galaxy S20 of S20+ Plus-gebruikers een e-mailaccount op hun telefoon. Het instellen van een e-mailaccount moet eerst worden gedaan voordat een handeling kan worden uitgevoerd op Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus. Dit laat zien hoe belangrijk het is voor gebruikers om een e-mailaccount op hun telefoon te hebben.
Voor het geval u het niet weet, ondersteunen Samsung Galaxy S20 en S20+ Plus verschillende soorten e-mails. Dit is om gebruikers in staat te stellen om verschillende soorten e-mails tegelijkertijd te gebruiken op hun smartphone. Het is verrassend om te weten dat sommige gebruikers van deze apparaten niet weten dat hun Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus dit kan doen. In feite kunnen sommige van hen geen goede e-mailaccounts instellen op hun smartphone.
Zodra u uw e-mail gebruikersnaam en wachtwoord ontvangt, betekent dit dat u kunt beginnen met het instellen van de e-mail, maar u moet op zoek gaan naar een ander ding dat u kunt configureren op de e-mail. Serverinstellingen zijn de enige instellingen die de meeste gebruikers frustreren. Om het probleem met de serverinstellingen op te lossen, moet u contact opnemen met uw netwerkserviceprovider en een klacht indienen over alles wat te maken heeft met het poortnummer, de serverinstellingen, enzovoort. Zodra u alle benodigde informatie heeft gekregen, kunt u verder gaan met de instructies die we hieronder hebben aangegeven.

De procedure voor het instellen van een e-mailaccount op Galaxy S20 en S20+ Plus
U hebt de volgende informatie nodig om een e-mailaccount op te zetten:
– Gebruikersnaam
– Wachtwoord
– Poortnummers
– Uitgaande serverinstellingen
– Inkomende serverinstellingen
– POP3 / IMAP / instellingen voor Exchange e-mail ActiveSync-account.

U kunt beginnen met het zoeken naar het e-mailpictogram op de map Apps, die meestal op het startscherm te vinden is. In sommige gevallen kan het echter voorkomen dat de e-mail app niet in de Apps map staat. Wanneer dit gebeurt, zorg er dan voor dat u de Samsung-map controleert, want die zal er wel zijn.
1. 2. Tik op het e-mailadres op het onlangs geopende scherm en bevestig of er al een e-mailaccount bestaat op de Galaxy S20 of S20+ Plus.
2. 2. Selecteer de optie Nieuw account toevoegen om een nieuw e-mailaccount aan uw toestel toe te voegen als er geen geregistreerd e-mailaccount is. 3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om naar de volgende stap te gaan.
3. 3. Kies de optie handmatig instellen om uw e-mail handmatig in te stellen.
4. 4. Log in om uw telefoon automatisch te laten zoeken naar de instellingen van de e-mailserver en deze accounts: POP3-account, IMAP-account en Microsoft Exchange ActiveSync-account.

Volg deze instructies als u de handmatige instelling hebt geselecteerd:
1. 2. Kies het gewenste type e-mailaccount uit de lijst met weergegeven opties.
2. 2. Voer de serverinstellingen voor het door u gekozen e-mailaccount in.
3. 3. Klik op “aanmelden”.
4. 4. Laat uw telefoon de serverinstellingen die u hebt ingevoerd, bevestigen.
5. Een synchronisatielijst wordt op het scherm getoond zodra uw instellingen zijn bevestigd en uw smartphone is verbonden met de server.
6. 6. Doe uw best om de synchronisatieoptie in te stellen en daarna in te loggen.
7. 7. Personaliseer uw accountnaam: Uw “outbox” zal gemakkelijk te herkennen zijn wanneer u uw accountnaam personaliseert.
8. 8. Klik op “Klaar” wanneer uw account klaar is.
9. Dan moet u wachten op e-mails in uw inbox. Laten we eens kijken naar de attributen van de 3 soorten e-mailaccounts die beschikbaar zijn.

Hoe u POP3/IMAP e-mailaccounts op Samsung Galaxy S20 en S20+ Plus kunt toevoegen
U kunt zowel IMAP als POP3 type account gebruiken om uw e-mailaccount te personaliseren op Samsung Galaxy S20 en S20+ Plus. Een van de IMAP of POP3 is toegankelijk via de instellingen in het menu, terwijl de andere afkomstig is van de voorraad e-mail app.

Hoe kunt u een e-mailaccount toevoegen met behulp van de voorraad-e-mailapplicatie
1. 2. Ga naar het startscherm.
2. 2. Tik op de Appslade.
3. 3. Kies het e-mailpictogram en open de applicatie (vergeet niet de Samsung-map te controleren op het e-mailpictogram als u het niet kunt vinden onder de Apps-map).
4. 4. Ga naar de Inbox.
5. 5. Klik op Menu.
6. 6. Kies de instellingen.
7. 7. Selecteer “account toevoegen” in de instellingen.
8. 8. Enkele instructies worden op het nieuwe scherm getoond. Volg deze instructies om de setup af te ronden.

Hoe voeg je een nieuw e-mailaccount toe op Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus in het instellingenmenu?
Ga naar het startscherm en klik op de map Apps;
1. 2. Open de instellingen.
2. 2. Tik op accounts.
3. 4. Selecteer e-mail.
4. 4. Klik op Account toevoegen.
5. 5. Voer een e-mailadres en wachtwoord in.
6. 7. Klik op Aanmelden en laat uw toestel automatisch de handmatige of automatische instelling van het type e-mailaccount, het beveiligingstype, de gebruikersnaam, de wachtwoordcode en de serverinstellingen uitvoeren.
7. 7. Stel de synchronisatie-instellingen in.
8. 8. Ga verder door op de volgende knop te klikken.
9. 9. Geef een naam en handtekening aan uw e-mailaccount voor het verzenden van e-mails en voer de informatie op elk veld in.
10. 10. Klik op Klaar wanneer u klaar bent met het instellen van de account.

Een Exchange ActiveSync/Werk e-mailaccount toevoegen
U had inmiddels moeten beseffen dat u de instellingen voor IMAP en POP3 nodig zou hebben om een persoonlijke e-mailaccount op te zetten. Maar als u uw werk e-mailaccount op uw Samsung Galaxy S20 of S20+ Plus wilt synchroniseren, moet u een

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *