Hoe u favoriete contactpersonen kunt instellen op opmerking 8/opmerking 9/opmerking 10

De Samsung Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10 smartphone heeft verschillende ongelooflijke functies waarin de mogelijkheid om een contactpersoon die u wilt zijn of haar informatie te ontdekken en snel te krijgen naar het is een van hen. Als je eenmaal een contact favoriet bent, is het vaak heel eenvoudig om het contact te zoeken, waardoor je smartphone efficiënter wordt.

Als u dit artikel leest, leert u hoe u favorieten kunt aanmaken en ook hoe u sommige mensen kunt opnemen of verwijderen uit uw favoriete lijst op uw Samsung Note 8 of Note 9. Hieronder staan de stappen die u moet volgen:

Uw favoriete contactpersonen in de hoofdrol in Notitie 8, Notitie 9 en Notitie 10

Zorg ervoor dat uw smartphone is ingeschakeld.
Scroll naar de “Telefoon”-applicatie.
Ga naar de sectie “Contacten”.
U kunt een sterretje of een favoriet contactpersoon kiezen door deze te selecteren.
Tik in de rode cirkel op de “ster”.

U kunt kiezen welke contactpersoon in uw Notitie 8, Notitie 9 of Notitie 10 u een favoriet in uw lijst met contactpersonen wenst aan te maken. U hoeft alleen maar de ster te vinden nadat de informatie over de betreffende persoon is verschenen. De persoon die u heeft gekozen wordt direct aan uw favorieten toegevoegd door op de ster te tikken.

Desondanks heeft u niet de mogelijkheid om uw favorieten naar wens te rangschikken, omdat ze automatisch in alfabetische volgorde worden gerangschikt op Notitie 8, Notitie 9 of Notitie 10. Ook, voor het geval je een contactpersoon van je favoriete lijst wilt hebben, kun je dat doen door de ster van die persoon te verwijderen of je kunt de persoon gewoon van je favoriete lijst verwijderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *