Hoe te vergrendelen apps op Samsung Opmerking 8/Note 9/Note 10

Als je de nieuwe Samsung smartphone hebt gekocht, wil je misschien weten hoe je apps kunt vergrendelen op Notitie 8. Opmerking 9 en Opmerking 10. De reden hiervoor is dat u waarschijnlijk niet wilt dat uw persoonlijke informatie kwetsbaar is als uw toestel wordt gestolen. Het is altijd een goed idee om apps te beschermen die gevoelige informatie bevatten zoals bankrekeningen en andere persoonlijke informatie apps.
Voor degenen die niet het gevoel hebben dat het vergrendelscherm genoeg is om uw informatie veilig te houden, zijn er manieren om apps op Samsung Note 10, Note 9 en Note 8 te vergrendelen die mensen ervan weerhouden om toegang te krijgen. Een oplossing hiervoor is het gebruik van apps van derden waarmee u specifieke apps kunt vergrendelen. Sommige van deze apps zijn gratis beschikbaar in de Google Play Store.

We leggen uit hoe u apps kunt vergrendelen op Samsung Note 10, Note 9 en Note 8 met behulp van de AppLock app. Volg deze stappen om te leren hoe u deze kunt gebruiken zodra u deze hebt gedownload:

– Open de AppLock en maak een account aan door een e-mail en wachtwoord op te geven;
– U hebt dit wachtwoord nodig wanneer u deze app in de toekomst wilt openen of wanneer u apps wilt openen die u met behulp van deze app hebt vergrendeld;
– Zodra u uw account heeft aangemaakt, kunt u door de interface van de AppLock bladeren en dingen uitproberen:
– U kunt beginnen met het vergrendelen van individuele apps. U kunt zien welke apps u hebt vergrendeld. U kunt elke app afzonderlijk vergrendelen door op de vergrendelingsknop naast elke app te tikken;
– Daarnaast kunt u specifieke foto’s of video’s vergrendelen, zodat alleen u deze kunt bekijken.
– Sluit nu de app af en je hebt alles ingesteld om elke app die je wilt te vergrendelen.

Als je eenmaal de bovenstaande stappen hebt gevolgd, weet je hoe je apps kunt vergrendelen op Notitie 8, Notitie 9 en Notitie 10. Hierdoor heeft alleen u toegang tot de apps, foto’s of video’s en blokkeert u iedereen die ze wil bekijken, omdat ze een wachtwoord nodig hebben om toegang te krijgen.
U kunt andere soorten vergrendeling apps vinden voor Samsung Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10 door op Google Play Store te zoeken naar iets als “app lock”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *