Hoe te verbergen Lock Screen Notications Op Galaxy S20

De Preview-functie voor het vergrendelingsscherm op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus is ontwikkeld om je te helpen berichten snel te bekijken zonder je Samsung Galaxy te hoeven ontgrendelen. Maar Preview-berichten op het vergrendelingsscherm en de meldingsbalk van de Galaxy S20 kunnen soms schadelijker dan nuttig zijn. Dit is het geval wanneer het previewbericht iets laat zien dat anderen niet willen zien op je Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus.
Voor degenen die de preview-berichtmeldingen niet op het vergrendelingsscherm of de statusbalk willen zien, is er een manier om de Preview-functie op de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus uit te schakelen. Het volgende is een handleiding over het uitschakelen en inschakelen van Preview-berichten op het vergrendelingsscherm en de meldingsbalk van de Samsung Galaxy S20.

Berichtvoorbeeld in- of uitschakelen:
1. Schakel de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus in
2. Ga naar Menu en selecteer instellingen
3. Bladeren naar toepassingen en selecteren op berichten
4. Selecteren op meldingen
5. Zoek nu naar een sectie genaamd Voorbeeldbericht
6. U vindt twee vakken, een met “Lock Screen” en de andere zeggen “Status Bar”
7. Schakel de selectievakjes uit waarin het voorbeeldbericht niet meer wordt weergegeven

De belangrijkste reden waarom u de galaxy s20 preview-berichten-functie wilt inschakelen, zou uw berichten en meldingen privé kunnen houden of als u vaak berichten ontvangt die met gevoelige of belangrijke boodschap verborgen zijn.
Nadat u het gewenste vakje hebt uitgeschakeld waarvan u niet wilt dat het voorvertoningsbericht wordt weergegeven in het vergrendelingsscherm of de statusbalk, hoeft u alleen maar de functie weer in te schakelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *