Hoe te herstellen Samsung Opmerking 8 en Opmerking 9 Power Button niet werken

Als onderdeel van de eenvoudige en intuïtieve ontwerpstrategie waar de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 van genieten, is het toestel niet uitgerust met te veel harde toetsen. Maar de toetsen die het heeft zijn essentieel en, zoals je waarschijnlijk al hebt geraden, hebben we het over de aan/uit-knop die niet werkt. Als dit gebeurt, en de toetsen gaan branden maar het display gaat niet aan, dan moet je er vrij snel iets aan doen.
Het spreekt voor zich dat, zolang het apparaat niet kan worden ontgrendeld, het niet kan worden gebruikt. Maar we moeten ook vermelden dat zelfs een gesprek dat aan de gang is, het scherm niet wakker maakt. Dit betekent dat, als je toevallig een oproep ontvangt, je niet kunt zien wie er probeert te bereiken en dat je niet in staat bent om het gesprek te beantwoorden. Lang verhaal kort, het scherm blijft zwart en reageert op geen enkele manier, wat u ook doet.

Hoe kan ik problemen met de Samsung Galaxy oplossen Opmerking 8 en Opmerking 9 aan/uit-knop werken niet
Er zijn een paar verschillende oorzaken te verdenken. Een daarvan is een hardwareprobleem met het scherm of met de aan/uit-knop zelf. Als dat het geval is, kunt u er natuurlijk niet persoonlijk iets aan doen en zult u om technische ondersteuning moeten vragen.
Aan de andere kant kunt u ook te maken hebben met een defecte app. U zult in de veilige modus moeten opstarten en zien wat er gebeurt. Als het probleem in die modus weg is, kunt u een app van een derde partij verdenken die moet worden verwijderd. Als zelfs de Veilige modus geen verschil maakt, probeer het dan terug te brengen naar de oorspronkelijke fabrieksinstelling.

Als je dat hebt gedaan, zorg er dan ook voor dat je een software-update uitvoert. Een van deze opties zou de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 power button moeten repareren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *