Hoe te genieten van de Flash Player op Samsung Opmerking 10/Note 9/Note 8

Adobe Flash verdween een tijdje terug van de Android gadget om een aantal bekende redenen, specifiek als gevolg van een verbetering en veilige web browsing ervaring. Door de snelle ontwikkeling en vooruitgang van mobiele telefoons moeten gebruikers dagelijks mee bewegen, omdat flash-plugins aan waarde lijken in te boeten.
We moeten echter waarderen dat sommige vitale webcontent in ieder geval gebruik moet maken van de Flash op Noot 10, Noot 9 en Noot 8. Hoewel sommigen het nog steeds missen en als je het weer op je smartphone wilt hebben, kan dat nog steeds.
U bent zich er misschien niet van bewust dat er enkele webbrowsers zijn die speciaal voor Android zijn gemaakt en die een ingebouwde ondersteuning voor blaze players hebben. Sommige van deze webbrowsers die deze ondersteuning hebben, waardoor u SWF-games en flash-video’s kunt spelen, zijn onder andere Mozilla, Dolphin, Puffin en een paar andere browsers.
Van elk van deze keuzes is een neiging bekend die u wilt proberen om de dolfijnbrowser te gebruiken. De dolfijnbrowser ondersteunt niet alleen de flash player voor Android, maar ook een zeer snelle laadsnelheid, de HTML5-videoplayer, de tabbalk en de sidebars en vele andere zaken.
Maar voordat u iets begint, moet u de applicaties van derden toestaan. Om het mogelijk te maken, moet u de algemene instellingen bekijken en op Beveiliging klikken. Vink daar de optie Onbekende Bronnen aan.

Om de Flash Player te installeren op Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10:
1. Ten eerste zou u beginnen met het installeren van een browser die flash ondersteunt voor de hierboven genoemde browser (dolfijn), die u ook kunt krijgen in de Google play store.
2. 2. Zodra u klaar bent met het downloaden en installeren van de browser, start u deze op.
3. 3. Ga naar de instellingen van de browser;
4. 4. Zoek naar de flash player optie;
5. 5. Klik erop en zorg ervoor dat deze is ingesteld op Altijd Aan.
6. 6. Ga weg van de instellingen en ga naar een pagina op de site waarvan u weet dat het gebruik van de Flash Player vereist is.
7. Aangezien de pagina probeert gebruik te maken van Flash, moet u de speciale Adobe Flash-toepassing downloaden.
8. Aangezien u eerder de optie “Installeren vanuit onbekende bronnen” hebt aangevinkt, hebt u de capaciteit om deze Adobe Flash-toepassing te installeren.
9. Nadat alles is gedaan, zou de Dolfijnbrowser die pagina met al zijn Flash prachtig moeten afspelen.

Als u de bovenstaande stappen volgt, is uw Samsung Galaxy Note 8, Note 9 of Note 10 mobiele telefoon op dit moment volledig voorbereid om Flash in de webbrowser opnieuw af te spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *