Hoe te Fix Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus Opladen gepauzeerd: Batterij temperatuur te laag

Heeft u moeite met het onderbreken van het laden van Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus? De meeste smartphone-gebruikers zouden verwachten dat ze problemen krijgen met het opladen wanneer de temperatuur van de accu te hoog is. Maar als u een Samsung Galaxy S9 of zelfs een Samsung Galaxy S9 Plus gebruikt, heeft u net zo goed de kans om het tegenovergestelde probleem te ervaren: het opladen wordt gepauzeerd omdat de temperatuur van de batterij te laag is bij Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus.

Voor het geval u het niet wist, kunnen Li-Ion batterijen, zoals alle Galaxy S9 en S9 Plus apparaten, problemen veroorzaken als de temperatuur onder de 4°C komt. Tenzij u probeert uw telefoon op te laden in de sneeuw, kan dit onmogelijk een probleem zijn.
Toch ben je daar, starend naar het display van je smartphone, waar je deze onverklaarbare boodschap “Opladen gepauzeerd” hebt: Batterij temperatuur te laag” op Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus. Wat is er echt aan de hand en wat kunt u eraan doen?

Vanaf de plek waar wij staan, wordt de accutemperatuur gemeten door een thermistor die zich op de oplaadkaart van uw smartphone bevindt. De reden waarom u dit bericht ziet en het laadproces wordt onderbroken moet een storing van die thermistor zijn. Daarom kunt u uw garantie claimen, als deze nog actief is, en de Samsung technici er voor laten zorgen of…
U kunt ook zelf proberen het USB-laadbord te vervangen. Natuurlijk moet u een nieuwe printplaat bestellen, het apparaat openen, de oude printplaat eruit halen en de nieuwe USB-printplaat aansluiten. U kunt ook een technicus vragen om dat voor u te doen, zelfs als u geen garantie meer heeft, voor het geval u zich niet prettig voelt om het zelf te doen.

Een compromisoplossing kan de beslissing zijn om de Samsung Galaxy S9 op te laden terwijl deze volledig uitgeschakeld is. Sommige gebruikers meldden dat de “Charging pauseed: Batterij temperatuur te laag” op Galaxy S9 Plus en Galaxy S9 fout is geen probleem meer als de telefoon is uitgeschakeld. Nu heeft u misschien niet altijd de mogelijkheid om de telefoon volledig uit te schakelen of misschien wilt u niet gedwongen worden om dit te doen.
Hoe dan ook, u kunt het zich duidelijk niet veroorloven om dit probleem te laten manifesteren, want wat is een smartphone die u niet zo snel kunt opladen als u nodig hebt, precies op het moment dat u hem nodig hebt, zonder dat u met enige gimmicks hoeft te komen? Doe wat nodig is om het probleem van een te lage accutemperatuur op te lossen en maak uw Samsung Galaxy S9 oplaadproces weer volledig functioneel. Laat ons weten of deze gids u heeft geholpen om te leren hoe u de Galaxy S9 oplaadpauze kunt verhelpen omdat de batterijtemperatuur te laag was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *