Hoe schakel ik de zijbalk uit op opmerking 8/opmerking 9/opmerking 10

Een van de meest besproken functies op de nieuwe Samsung Galaxy Note 8, Note 9 en Note 10 is de nieuwe sidebar functie. U kunt deze functie gebruiken door vanaf de rand van uw scherm naar binnen te vegen en de zijbalk naar het scherm te slepen. De sidebar biedt een veelvoud aan gemakkelijk toegankelijke functies die de functionaliteit en de gebruikerskwaliteit van uw nieuwe Note smartphone sterk zullen verbeteren. De zijbalk biedt opties zoals Contacten of de Quick Tool.
Op uw nieuwe apparaat wordt de zijbalk standaard geactiveerd. U kunt echter uw zijbalk uitschakelen, zodat deze op geen enkel moment op uw scherm verschijnt. De volgende stappen leren u hoe u snel en eenvoudig de zijbalkoptie op Opmerking 10, Opmerking 9 en Opmerking 8 van uw scherm kunt verwijderen.
Hoe u de zijbalk kunt uitschakelen op noot 8, noot 9 en noot 10
1. 2. Open uw startscherm
2. 3. Open het menu van uw apps
3. 3. Vervolgens moet u de algemene instellingen openen.
4. 4. Zodra u de instellingen hebt geopend, selecteert u “Pagina-scherm”.
5. 5. Tik op de optie Paginapanelen
6. U ziet een tuimelschakelaar waarmee u de functie van de zijbalk op Opmerking 8, Opmerking 9 of Opmerking 10 apparaat kunt in- en uitschakelen.

Zodra u dit menu verlaat, moet u de zijbalk of het symbool van de zijbalk bovenin uw scherm niet meer zien. Dit kan de weergave van uw scherm wissen. Als u op enig moment besluit dat de zijbalk nuttig kan zijn, kunt u deze weer inschakelen door hetzelfde menu te openen en de schakelbalk in de andere richting te schuiven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *