Hoe om tekst te lezen op Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ Plus

Een van de beste eigenschappen van de Galaxy S8 en Galaxy S8+ Plus smartphone is de mogelijkheid om tekst te lezen. U kunt uw Galaxy S8 tekst laten voorlezen met behulp van dictaat. En dat is allemaal heel eenvoudig. In andere smartphones bent u verplicht om naar Google Play Store te gaan en vervolgens een applicatie met de naam Text-to-Speech te downloaden om teksten voor u voor te laten lezen, maar niet in uw Galaxy.
Met de Galaxy S8 en Galaxy S8+ Plus functies kunt u uw teksten hardop laten voorlezen. Dit betekent dat de functie vertalingen kan voorlezen, een boek voor u kan voorlezen en zoveel andere geweldige dingen. Wat nog cooler is aan de leesbare tekstcomponent is dat u uw Galaxy S8 zelfs zonder veel gedoe kunt instellen op elke taal van uw voorkeur naast het Engels.
Volg de onderstaande richtlijnen over hoe u uw Galaxy S8 of Galaxy S8+ Plus kunt instellen om uw teksten hardop voor te lezen.

Laat uw melkwegstelsel S8 teksten voor u voorlezen
1. 1. Zet uw Melkwegstelsel S8 aan
2. 2. Stel uw Melkwegstelsel in op het Home-scherm
3. 3. Bladeren op Instellingen
4. Ga dan naar Systeem
5. 5. Kies Taal & Invoer
6. 6. Selecteer de tekst-naar-spraak engine die u wilt aanschaffen. Een van beide;
– Google TTS-engine en
– Samsung TTS-motor
7. 7. Naast de zoekmachine staat een instellingenbord. Klik er op.
8. Kies dan voor Installeer spraakgegevens
9. 10. Persdownload
10. Wacht dan tot het taalpakket is gedownload
11. 11. Druk dan op de knop Terug
12. Blader dan op de taal van uw voorkeur en stel deze in.

U dient echter op te merken dat deze functie van de Galaxy S8 niet geschikt is voor visueel gehandicapten, aangezien de Galaxy S8 alles spreekt wat u in real time doet, zoals het menuscherm waarop u zich bevindt of waar u zich bevindt, en wat de status van uw meldingen is.
Nadat u de bovenstaande richtlijnen hebt gevolgd, stelt u uw telefoon in op het Home-scherm en gaat u naar Toepassingen en kiest u voor S Voicemail. Blader op de toets Recente applicaties en kies Rijmodus instellen op ON. Om de rijmodus uit te schakelen, drukt u nogmaals op de toets Recente apps en drukt u op Instellen rijmodus UIT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *