Hoe krijg je Galaxy S20 UIT veilige modus

Zodra je de veilige modus in samsung Galaxy S20 invoert, wil je misschien weten hoe je de Galaxy S20 uit de veilige modus halen en het weer normaal gebruiken. De belangrijkste reden waarom je de veilige modus op de Galaxy S20 wilt uitschakelen nadat je de Galaxy S20-problemen hebt opgelost, kun je zonder beperkingen beginnen met het gebruik van de smartphone.
Er zijn verschillende handige redenen waarom u de Galaxy S20 in de veilige modus wilt krijgen, zoals wanneer u problemen hebt met afzonderlijke apps en problemen wilt oplossen die betrekking hebben op apps die bevriezen, resetten of traag uitvoeren.
Daarna willen jullie weten hoe je de Galaxy S20 uit de veilige modus halen. De volgende zijn drie verschillende methoden om de Galaxy S20 uit de veilige modus te krijgen, wat ook voor de Galaxy S20+ Plus zal werken.

Volg deze instructies om te leren hoe je galaxy S20 uit de veilige modus krijgen:
Fabrieksreset van de Galaxy S20:
1. Schakel de Galaxy S20 uit.
2. Houd de knop Volume omhoog, de startknop en de aan/uit-knop tegelijkertijd ingedrukt totdat u het Android-pictogram ziet.
3. Selecteer met de optie Volume omlaag de optie Gegevens wissen/fabrieksreset wissen en druk op de aan/uit-knop om deze te selecteren.
4. Met behulp van de Volume down highlight Ja – verwijder alle gebruikersgegevens en druk op Power om deze te selecteren.
5. Nadat de Galaxy S20+ Plus opnieuw is opgestart, gebruik je de Powerbutton om deze te selecteren.
6. Wanneer de Galaxy S20+ Plus opnieuw wordt opgestart, wordt alles gewist en is alles weer klaar om op te zetten.

Voer de herstelmodus in:
1. Zet je Galaxy S20 uit.
2. Druk op de knoppen Power, Home en Volume Up en houd ze vast.
3. Zodra u het Android System Recovery-scherm ziet, laat u de knoppen los.
4. Gebruik de knop Volume omlaag om door opties te navigeren. Gebruik de aan/uit-knop om de gemarkeerde optie te kiezen.

Verwijder de batterij en zet hem na 5 minuten terug:
1. Schakel de Galaxy S20 uit
2. Verwijder de simkaartlade van het apparaat
3. Verwijder de achterklep
4. Verwijder de schroeven die de omtrek van het apparaat belijnen
5. Verwijder de printplaat
6. De batterijconnector loskoppelen
7. Verwijder de batterij

Met behulp van een van de drie bovenstaande methoden u Galaxy S20 uit de veilige modus. Dit moet het mogelijk maken om problemen met het oplossen van problemen met individuele apps op te lossen en problemen met betrekking tot apps die bevriezen of traag draaien op de Galaxy S20 en vervolgens uit de veilige modus op de Galaxy S20+ Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *