Hoe kan ik Galaxy S8 repareren Laden gepauzeerd: Te lage accutemperatuur

Sommige Samsung gebruikers hebben gemerkt dat hun toestellen, zoals de Samsung Galaxy S8, niet worden opgeladen omdat de temperatuur van de batterij te laag is. Dit is een veiligheidsfunctie die is toegevoegd aan de S8, maar het kan frustrerend zijn als je een snelle lading nodig hebt.
Dit probleem doet zich vaak voor wanneer de buitentemperatuur te laag is. Er verschijnt een bericht op uw Melkweg S8 met de tekst “Opladen gepauzeerd”: Batterij temperatuur te laag” wanneer een gebruiker probeert zijn apparaten op te laden.
Omdat Samsung-apparaten, en de meeste andere smartphones, Li-ion-batterijen gebruiken, kan het apparaat niet worden opgeladen, tenzij het hoger is dan 4°C.
Soms kan de batterij zelfs lager zijn dan 4°C, maar veel gebruikers hebben ontdekt dat de echte oorzaak van dit probleem te maken heeft met een probleem met de thermostaat die de temperatuur van de batterij meet. In dit geval kunt u het probleem misschien oplossen en uw Galaxy S8 weer opladen.
Gebruik de onderstaande informatie om uw Galaxy S8 oplaadprobleem op te lossen.
Probeer het apparaat uit te schakelen terwijl uw apparaat is aangesloten en wordt opgeladen. We hebben gemerkt dat dit meestal werkt als een geweldige oplossing voor het probleem. De software kan niet laden en de “Opladen gepauzeerd”: Batterijtemperatuur te laag” kan niet verschijnen als het apparaat wordt uitgeschakeld.
U kunt ook proberen het apparaat te repareren door een nieuwe USB-oplaadkaart te kopen en te installeren. Met een nieuwe USB-laadkaart zou uw Galaxy S8 de temperatuur van uw batterij correct moeten kunnen aflezen.
Als u een USB-oplaadkaart koopt, moet u uw apparaat voorzichtig openen. Zodra deze is geopend, moet u de oude USB-laadkaart loskoppelen en vervolgens de nieuwe USB-laadkaart plaatsen.
Let op: U kunt een handleiding vinden om de stappen voor het vervangen van de USB-laadkaart te volgen. Als u klaar bent, kunt u de Galaxy S8 opstarten en het probleem moet worden opgelost.
Als u er niet zeker van bent dat u de Galaxy S8 zelf kunt repareren, kunt u aanspraak maken op de garantie op uw apparaat als het nog steeds actief is. Door het naar een Samsung Service Center te sturen kunt u uw Galaxy S8 mogelijk gratis laten repareren.
U kunt ook een gekwalificeerde smartphonetechnicus bezoeken om het probleem voor u op te lossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *