Hoe gebruik je Galaxy S20+ Plus Zijkantscherm (Edge View Notificaions)

Nog steeds de beste functies die is doorgegaan naar de Samsung Galaxy S20+ Plus is de side screen functie die gebruikers in staat stelt om berichten en andere meldingen te bekijken.
Deze functie van Samsung heet Info-Stream op de Galaxy S20+ Plus om de weergegeven informatie op het randscherm te bekijken. Voor degenen die willen weten hoe ze de meldingen op het zijscherm kunnen bekijken als het scherm is uitgeschakeld, zullen we hieronder uitleggen hoe u dit kunt doen.

Hoe u Galaxy S20+ Plus zijschermmeldingen kunt gebruiken (Edge View Notifications)
De beste manier om het Samsung Galaxy S20+ Plus zijscherm te gebruiken om meldingen en widgets te bekijken is door je vinger snel van de linkerkant naar de rechterkant van het scherm te bewegen en weer terug naar de rechterkant. Nadat u dit doet, zal de Galaxy S20+ Plus Info-Stream worden geactiveerd en beginnen met het tonen van informatie die zich in uw stream aan de zijkant van het scherm bevindt.

Het is belangrijk om op te merken dat de Samsung Galaxy S20+ Plus Info-Stream moet werken, deze functie moet eerst worden ingeschakeld in de Android instellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *