Hoe galaxy s20 volume niet werkt, geluid en audio problemen vast te stellen

Het is gemeld door sommigen dat Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus geluid niet goed werkt inclusief volume. Het probleem met geluid en audio op de Galaxy S20 wordt opgemerkt bij het bellen of bellen, waardoor het de beller niet kan horen of de beller ze niet goed kan horen.
Hieronder stellen we een aantal mogelijke oplossingen voor om het volume te repareren dat niet werkt op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus. Als de audioproblemen nog steeds plaatsvinden na de suggesties, is het raadzaam om contact op te nemen met uw winkelier om de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus te laten vervangen. Het volgende is een handleiding over hoe u de Galaxy S20 repareren wanneer het volume niet werkt.

Hoe galaxy s20 audio vast te stellen werkt niet:
• Schakel de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus uit, verwijder de simkaart en plaats de simkaart opnieuw op de smartphone.
• Vuil, vuil en stof kunnen vast komen te zitten in de microfoon, probeer de microfoon te reinigen met perslucht en controleer of het Galaxy S20-audioprobleem is opgelost.
• Audio probleem kan worden veroorzaakt door Bluetooth. Schakel het Bluetooth-apparaat uit en kijk of dit het audioprobleem op de Galaxy S20 oplost.
• Het wissen van de cache van je smartphone kan ook het audioprobleem oplossen, lees deze handleiding over hoe je de Galaxy S20- en Galaxy S20+ Plus-cache wissen.
• Een andere suggestie is om de Galaxy S20 in recovery mode in te voeren. Volg deze handleiding over hoe je de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus in recovery mode invoeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *